Buća Potok, Adema Buće

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Buća Potok

NOVOGRADNJA na najboljoj lokaciji kod Binga, Buća Potok! RIJETKOST NA TRŽIŠTU! Izuzetno funkcionalan jednoiposoban stan površine 29,45 m2 u zgradi vrhunske kvalitete u izgradnji, Sarajevo

1 1 29m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Sa zadovoljstvom objavljujemo prodaju stanova u novom stambeno-poslovnom objektu u izgradnji na najboljoj lokaciji u Buća Potoku!

Predmetna stambena jedinica je projektovane ukupne površine 29,45 m2. Zahvaljujući maksimalnoj iskorištenosti prostora, stan posjeduje spavaću sobu projektovane površine 6,77 m2 (dimenzije 1,80 m x 3,95 m) te svakako predstavlja rijetkost na tržištu, obzirom da ukupna projektovana površina stana ne prelazi 30 m2!

Ovaj tip nekretnine idealan je kao investicija, gdje bi se kroz mjesečni najam mogao osigurati izrazito dobar povrat ali i kao prva nekretnina obzirom na nisku ukupnu cijenu dostupan je većini kupaca koji su u potrazi za svojim prvim domom!

Vrhunski kvalitet gradnje koji se ogleda u kvalitetnim PVC „Salamander“ profilima, parketu i keramiki I klase, su još neke prednosti ovog tipa nekretnine!

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Dervišbegović Haris  Mob/Viber/WhatsApp +387 62 111 511.

Izgradnja objekta je već počela i završetak radova se očekuje u februaru 2022. godine!

Radovi na izgradnji objekta:

Tip stana S6C projektovane površine 29,45 m2 je trenutno dostupan na etažama trećeg i šestog sprata. Cijena stana iznosi 80.398,00 KM sa uključenim PDV-om!

Stambeno-poslovni objekat se nalazi na najboljoj lokaciji u Buća potoku u mirnom okruženju ali u neposrednoj blizini kružnog toka u Buća Potoku i glavne saoobraćajnice čime je osiguran ugodan boravak u stanovima a komunikacija sa svim vitalnim dijelovima grada kao i autoputem A1 uveliko olakšana.

Ugradnja vrhunskih materijala od čega možemo izdvojiti; „Salamander“ PVC profile, termoizolaciju d=10 cm, parketi i keramičke pločice I klase, stanirane elemente u kupatilu su vrhuskih proizvođača: Geberit, Grohe, Vitra, plinsko etažno grijanje, protuprovalna vrata nove generacije, čine ove stanove jedinstvenim u okruženju.

Objekat će biti spratnosti -2+P+6+M sa ukupno 7 stanova po etaži, osim etaže mansarde gdje su projektovana 4 stana.

Također je moguće kupiti i garažno mjesto u suterenskoj etaži po cijeni od 26.250,00 KM sa uključenim PDV-om!

LOKACIJA Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavnih saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja (tramvaja) onda je ovo izvrsna lokacija za Vas. Najbliža tramvajska stanica je udaljena svega cca 5 min hoda,

Udaljenost od 5 minuta hoda obuhvata sadržaje kao što su:

  • Tržni centar Bingo
  • Apoteka
  • Banka
  • Benzinska pumpa
  • Kao i razni ugostiteljski objekti, igraone, vrtići itd.

SARŽAJ Ulaskom u stan pristupa se predsoblju. Iz predsoblja desno se nalazi kupatilo a pravo dnevni boravak i kuhinja. Pristup spavaćoj sobi je iz dnevnog boravka

STANDARD Fasadni sistem sa stiroporom debljine 10cm i izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima. Vanjska stolarija predviđena od vrhunskih Salamander PVC profila. Unutrašnja stolarija od masivnog drveta sa duplošperovanim krilima. Podna obloga u stanovima, keramičke pločice i parket zavisno od namjene prostorije. Prvoklasni parket sa 30 godina garancije. Plinsko etažno grijanje – Bosch plinski bojleri posljednje generacije. Keramičke pločice prve klase. Legrand modularni program. Sigurnosna vrata nove generacije. Svaka stambena jedinica ima individualna mjerila za potrošnju vode, struje i plina.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenh od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: N/2020-2912

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Adema Buće

Grad: Sarajevo, Buća Potok

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 29m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2022

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 3 - 6/7

Sadržaji nekretnine
Klima
Lift
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo