Buća Potok, Adema Buće

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Buća Potok

NOVOGRADNJA Novi Grad! Četvorosoban stan izvrsnog rasporeda dvostrane orijentacije u objektu vrhunske kvalitete u izgradnji! Jedini dostupan!

1 3 72m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Sa zadovoljstvom objavljujemo prodaju stanova u novom stambeno-poslovnom objektu u izgradnji na najboljoj lokaciji u Buća Potoku kod kružnog toka!

Stan S6 je projektovane površine od 80.93 m2 i sastoji se od tri spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, komfornim kupatilom, predsobljem i ostavom. Dvostrana orijentacija, te visok standard gradnje i ugrađenih materijala od čega možemo izdvojiti „Salamander“ PVC profile, prvoklasni parket i keramičke pločice I klase, čine ovu nekretninu jedinstvenom na tržištu!

Izgradnja objekta je već u fazi unutrašnjih radova a završetak radova se očekuje uskoro!

Radovi na izgradnji objekta:

Tip stana S6 projektovane površine 80.33 m2 je dostupan samo na etaži četvrtog sprata. Cijena stana na četvrtom spratu iznosi 257.056,00 KM sa uključenim PDV!

Uslovi plaćanja: 90% od ukupne cijene po potpisu notarski obrađenog ugovora, 10% prije useljenja.

Finansiranje kupovine stanova je omogućeno preko ASA Banka d.d. Sarajevo!

Stambeno-poslovni objekat se nalazi na najboljoj lokaciji u Buća potoku u mirnom okruženju ali u neposrednoj blizini kružnog toka u Buća Potoku i glavne saoobraćajnice čime je osiguran ugodan boravak u stanovima a komunikacija sa svim vitalnim dijelovima grada kao i autoputem A1 uveliko olakšana.

Ugradnja vrhunskih materijala od čega možemo izdvojiti; „Salamander“ PVC profile, termoizolaciju d=15 cm, parketi i keramičke pločice I klase, stanirane elemente u kupatilu su vrhuskih proizvođača: Geberit, Grohe, Vitra, plinsko etažno grijanje, protuprovalna vrata nove generacije, čine ove stanove jedinstvenim u okruženju.

Objekat će biti spratnosti -2+P+6+M sa ukupno 7 stanova po etaži, osim etaže mansarde gdje su projektovana 4 stana.

Također je moguće kupiti i garažno mjesto u suterenskoj etaži po cijeni od 26.250,00 KM sa uključenim PDV-om!

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Dervišbegović Haris  Mob/Viber/WhatsApp +387 62 111 511.

LOKACIJA Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavnih saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja (tramvaja) onda je ovo izvrsna lokacija za Vas. Najbliža tramvajska stanica je udaljena svega cca 5 min hoda,

Udaljenost od 5 minuta hoda obuhvata sadržaje kao što su:

  • Tržni centar Bingo
  • Apoteka
  • Banka
  • Benzinska pumpa
  • Kao i razni ugostiteljski objekti, igraone, vrtići itd.

SADRŽAJ Ulaskom u stan pristupa se predsoblju. Iz predsoblja desno se nalazi ostava, ravno kupatilo. Lijevo se pristupa dnevnom boravku s kuhinjom i trpezarijom, a iz kojeg  se lijevo nalazi spavaća soba 1, a desno spavaće sobe 2 i 3.

STANDARD Fasadni sistem sa stiroporom debljine 10cm i izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima. Vanjska stolarija predviđena od vrhunskih Salamander PVC profila. Unutrašnja stolarija od masivnog drveta sa duplošperovanim krilima. Podna obloga u stanovima, keramičke pločice i prvoklasni parket zavisno od namjene prostorije. Plinsko etažno grijanje. Sigurnosna vrata nove generacije. Svaka stambena jedinica ima individualna mjerila za potrošnju vode, struje i plina, te klima uređaj.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenh od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti.

Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Br. certifikata: 01-01.1-181/22
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: N/2021-2903

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Adema Buće

Grad: Sarajevo, Buća Potok

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 72m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2020

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: 4/7

Sadržaji nekretnine
Ostava
Blindo vrata
Klima
Lift
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Br. certifikata: 01-01.1-181/22
Poslovnica Novi Grad