Buća Potok, Nusreta Prohića

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Buća Potok

Dvoetažni četverosoban stan sa balkonom i garažnim mjestom u ul. Nusreta Prohića, Buća Potok

1 3 96m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvoetažni četverosoban stan uknjižene kvadrature 96,05 m2 na sedmom spratu novije stambene zgrade sa liftom u ulici Nusreta Prohića, Buća Potok. Stambena zgrada u kojoj se nekretnina nalazi izgrađena je 2014. godine i ima ukupno 7 spratova. Uz stan se prodaje i uknjiženo privatno garažno mjesto površine 12,90m2 koje se nalazi u suterenu zgrade.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, toaleta, predsoblja, degažmana i prostranog balkona.

Orijentacija stana je istok – jug te je nekretnina osunčana veći dio dana, a obzirom da u okolini nema većih stambenih objekata, pogled iz stana je otvoren. Veoma kvalitetni ugradbeni namještaj od punog drveta koji je u stanu vlasnik ostavlja na poklon kupcu nekretnine. Ostatak namještaja može biti predmet prodaje uz dogovor sa vlasnikom.

Nekretnina je nakon izgradnje 2014.godine imala manju adaptaciju u vidu promjene vanjske stolarije, pri čemu su vlasnici postavili novu visoko kvalitetnu drvenu stolariju i postavili vanjske roletne, a ostatak nekretnine je redovno održavana, tako da je odličnom stanju i spremna za useljenje.

Nekolicina javnih parking površina se nalazi u radijusu od 100 metara od zgrade. Autobuska stanica je udaljena cca. 150 metara od zgrade, a na 7 minuta lagane šetnje nalazi se tramvajska stanica, tako da je komunikacija sa ostalim dijelovima grada uveliko olakšana.

LOKACIJA Stan se nalazi na sedmom spratu stambene zgrade s liftom u ulici Nusreta Prohića, naselje Buća Potok. Stambena zgrada se nalazi uz saobraćajnicu, a lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 100 metara nalaze: supermarketi, dom zdravlja, ugostiteljski objekti, apoteke, šetalište, itd.

U blizini stambene zgrade je lijepo uređen park za djecu.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, toaleta, predsoblja, degažmana i prostranog balkona.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, trpezariji i jednom dijelu predsoblju. Keramičke pločice u kuhinji i kupatilu i predsoblju. Interfon. Video nadzor. Blindo vrata. Lift.Klima.Privatno parking mjesto.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 010p/2023 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Nusreta Prohića

Grad: Sarajevo, Buća Potok

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 96m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2014

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: 7/7

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Klima
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Video nadzor
Dimnjak
Gardarober
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Drvena