Čengić Vila, Dr. Fetaha Bećirbegovića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Čengić Vila

Dvosoban svijetao stan sa balkonom u zgradi sa liftom, naselje Čengić Vila. Mogućnost pretvaranja u trosoban

1 1 60m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 60 m2 na petom spratu stambene zgrade sa liftom u mirnom dijelu naselja Čengić Vila, tkz. Kvadrant. U nekretninu, izuzev postavke PVC stolarije i protuprovalnih ulaznih vrata, nije bilo većih ulaganja, što je činjenica koja budućim vlasnicima omogućava adaptaciju u skladu sa vlastitim željama i preferencijama. Veoma je bitno napomenuti da se jednostavnim pregrađivanjem trpezarijskog dijela može osigurati dodatna spavaća soba i na taj način u velikoj mjeri povećati funkcionalnost stana

Zgrada u kojoj se nalazi nekretnina ima 8 spratova, a oko same zgrade nalaze se velki broj zajedničkih parking mjesta tako da je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano. 

Na zadnjem spratu zgrade se nalaze zidane ostave tako da i predmetnom stanu pripada jedna površine cca 2 m2.

NAPOMENA: ovo je jedina zgrada u naselju Kvadrant koja ima centralno grijanje iz Toplana.

LOKACIJA Stan se nalazi na petom spratu stambene zgrade sa liftom u ulici Dr. Fetaha Bećirbegovića, naselje Čengić Vila.

Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 300 metara nalaze bitni sadržaji urbanog življenja, što uključuje: supermarket “Konzum”, “Bingo”, trgovački centar “Merkur” - Otoka, pijaca “Kvadrant”, Dom Zdravlja “Kumrovac”, brojni ugostiteljski objekti, apoteka, sportsko-rekreativni tereni, itd.

Neposredno uz stambenu zgradu je lijepo uređen park za djecu, a zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojen zaštitnom ogradom. Osnovna škola “Čengić Vila 1” nalazi se unutar naselja na cca 2 minute lagane šetnje, a važno je istaći da se na putu do iste ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 150m od zgrade. Redovna tramvajska linija Ilidža – Baščaršija saobraća svakih 5 minuta.

SADRŽAJ Ravno iz ulaznog predsoblja se pristupa predsoblju iz kojeg se ravno ide u spavaću sobu, na lijevo kupatilu, na desno dnevnom boravku i kuhinji i trpezariji. Na lijevo iz dnevnog boravka se pristupa balkonu.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i trpezariji. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju i balkonu. Interfon. Lift. 

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 051p/2021 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Dr. Fetaha Bećirbegovića

Grad: Sarajevo, Čengić Vila

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 60m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1979

Godina zadnje adaptacije: 2010

Sprat: 5/8

Sadržaji nekretnine
Balkon
Blindo vrata
Lift
Telefon
Kanalizacija
Interfon
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo