Čengić Vila, Bulevar Meše Selimovića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Čengić Vila

Adaptiran dvosoban stan sa zatvorenom lođom u ulici Bulevar Meše Selimovića, naselje Čengić Vila

1 1 54m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se kompletno adaptiran dvostrano orijentisan dvosoban stan površine 54m2 smješten na jedanaestom spratu stambene zgrade koja posjeduje dva lifta. Zgrada u kojoj je predmetna nekretnina smještena izgrađena je 1970- tih godina i spada u jedne od najkvalitetnijih zgrada na istoj lokaciji. Stan krasi dvostrana orjentacija i otvoren pogled prema ostatku grada i naselja Grbavica.

Predmetna nekretnina je prošla kroz nekoliko faza adaptacije i to: Godine 2010. je zamjenjen dio vanjske PVC stolarije u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Godine 2018. je postavljen novi laminat u svim prostorijama. U toku 2020. godine je urađena većina adaptacije u stanu. U tom periodu je zamjenjena mreža svih instalacija ( struja, voda...), zatvorena lođa i pretvorena u radni prostor, postavljena REHAU PVC vanjska stolarija na zatvorenoj lođi, kompletno adaptirano kupatilo i toalet sa svim sanitarnim elementima i postavljena nova kuhinja. Klima uređaj je ugrađen polovinom 2021. godine.

U neposrednoj blizini zgrade nalazi se veliki broj zajedničkih parking prostora pa je korištenje automobila uveliko olakšano.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, zatvorene lođe, spavaće sobe, kupatila, toaleta i predsoblja.

LOKACIJA Stan se nalazi na 11. spratu stambene zgrade u ulici Bulevar Meše Selimovića, naselje Čengić Vila 1.

Nekretnina se nalazi uz glavnu saobraćajnicu i tramvajsku stanicu.

Od značajnijih institucija u samoj blizini nalaze se dvije osnovne škole: O.š. Osman Nakaš i O.š. Čengić Vila 1, dječiji vrtić "Kekec", Veterinarski fakultet Sarajevo, Hitna Pomoć, dom zdravlja "Omer Maslić" i glavna pošta BH Telekoma.

U radijusu od 100m su dostupni svi bitni sadržaji urbanog življenja, što uključuje javni prijevoz, zdravstvene ustanove, rekreativno-sportske terene, supermarkete i slično. Ispred ulaza se nalazi veliki parking prostor namjenjen stanarima zgrade.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, zatvorene lođe, spavaće sobe, kupatila, toaleta i predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu, toaletu i kuhinji. Klima uređaj. Lift.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 068p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Bulevar Meše Selimovića

Grad: Sarajevo, Čengić Vila

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 54m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: 11/16

Sadržaji nekretnine
Lođa
Blindo vrata
Nova kuhinja
Klima
Lift
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo