Čengić Vila, Ferde Hauptmana

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Čengić Vila

Dvosoban stan na prvom spratu sa zatvorenom lođom u ulici Ferde Hauptmana, naselje Čangić Vila

1 1 54m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvostrano orijentisan dvosoban stan površine 54m2 smješten na prvom spratu stambene zgrade sa liftom (ukupno 8. spratova) pozicionirane u ulici Ferde Hauptmana, naselje Čangić Vila. Zgrada u kojoj je predmetna nekretnina smještena izgrađena je 1970-ih godina.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka, kuhinje s trpezarijom, zatvorene lođe, spavaće sobe, kupatila i predsoblja.

Predmetna nekretnina je uglavnom u izvornom stanju što pruža mogućnost budućem vlasniku da je adaptira u skladu sa svojim potrebama. Grijanje je centralno iz sistema Toplana.

U neposrednoj blizini zgrade nalazi se veliki broj zajedničkih parking prostora pa je korištenje automobila uveliko olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi na 1. spratu stambene zgrade u ulici Ferde Hauptmana, naselje Čengić Vila

Nekretnina se nalazi uz glavnu saobraćajnicu i tramvajsku stanicu.

Od značajnijih institucija u samoj blizini nalaze se dvije osnovne škole: O.š. Osman Nakaš i O.š. Čengić Vila 1, dječiji vrtić "Kekec", Veterinarski fakultet Sarajevo, Hitna Pomoć, dom zdravlja "Omer Maslić" i glavna pošta BH Telekoma.

U radijusu od 500m su dostupni svi bitni sadržaji urbanog življenja, što uključuje javni prijevoz, zdravstvene ustanove, rekreativno-sportske terene, supermarkete i slično. Ispred ulaza se nalazi veliki parking prostor namjenjen stanarima zgrade.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka, kuhinje s trpezarijom, zatvorene lođe, spavaće sobe, kupatila i predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Keramičke pločice u kupatilu. Lift.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 082p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Ferde Hauptmana

Grad: Sarajevo, Čengić Vila

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 54m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 1970

Sprat: 1/8

Sadržaji nekretnine
Lođa
Lift
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena