Čengić Vila, Džemala Bijedića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Čengić Vila

Dvostrano orijentisan dvosoban stan sa zatvorenom lođom, ulica Džemala Bijedića, Čengić Vila

1 1 56m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvostrano orijentisan djelimično adaptiran dvosoban stan površine 56m2 smješten na četvrtom spratu (nije posljednji) stambene zgrade. Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina izgrađena je cca. 1970-ih godina i uredno je održavana.

Stan je prošao nekoliko adaptacija tokom posljednjih godina i to: godine 2001. stan je kompletno adaptiran kada su zamjenjene vodovodne instalacije, vanjska stolarija, unutrašnja stolarija, parket u svim prostorijama itd. Godine 2008. postavljena je nova vanjska PVC stolarija, protivprovalna i protivpožarna vrata, kao i keramičke pločice u kuhinji i predsoblju. Unutrašnja drvena stolarija zamijenjena je 2018 .godine a klima uređaj je postavljen 2019. god.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, ostave, lođe i predsoblja.

U neposrednoj blizini zgrade nalaze se svi sadržaji potrebni za svakodnevni život, kao i stanice javnog gradskog prevoza i mnogobrojna zajednička parking mjesta.

LOKACIJA Stan se nalazi na 4. spratu stambene zgrade u ulici Džemala Bijedića, u neposrednoj blizini Capital Towera, naselje Čengić Vila.

Zgrada u kojoj se predmetna nekretnina nalazi je okružena mnoštvom lijepo uređenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od 500 metara nalaze: supermarketi, pijaca "Kvadrant", osnovna škola, Dom zdravlja Kumrovec, apoteka, tramvajsko stajalište, Olimpijski bazen, mnogobrojni ugostiteljski objekti i trgovačke radnje.

Iza stambene zgrade je lijepo uređen park za djecu. Osnovna škola "Čengić Vila 1" nalazi se na cca. 5 minuta lagane šetnje.

Lokacija je dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže tramvajsko stajalište udaljeno cca 200 metara od zgrade. U neposrednoj blizini zgrade nalazi se dovoljno parking prostora za stanare. Veoma je bitno napomenuti da se ispod kompletnog naselja nalaze podzemne garaže, tako da postoji mogućnost kupovine parking mjesta.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, ostave, lođe i predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Keramičke pločice u kupatilu, predsoblju i kuhinji. Blindo vrata. Interfon. Internet. Lođa. Zajednički parking.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 024p/2022 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Džemala Bijedića

Grad: Sarajevo, Čengić Vila

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 56m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 4/5

Sadržaji nekretnine
Lođa
Ostava
Blindo vrata
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo