Čengić Vila, Džemala Bijedića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Čengić Vila

Dvostrano orijentisan dvosoban stan sa balkonom, ulica Džemala Bijedića, Čengić Vila

1 1 54m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se djelimično adaptiran dvostrano orijentisan (Jug-Sjever) dvosoban stan površine 54m2 smješten na 3. spratu stambene zgrade u ulici Džemala Bijedića, naselje Čengić Vila. Zgrada u kojoj je predmetna nekretnina smještena izgrađena je 1970- tih godina i spada u jedne od najkvalitetnijih zgrada na istoj lokaciji.

Predmetna nekretnina je prošla kroz djelimičnu adaptacije 2020 godine. i to:

- Postavljena je  vanjska PVC stolarije sa vanjskim roletnama u dnevnom boravku i spavaćoj sobi i trpezariji

- Postavljen novi laminat u dnevnom boravku i spavaćoj sobi i zidne keramičke pločice u kupatilu

- Postavljeni automatski osigurači

- Ugrađena nova kvalitetna blindo vrata

U neposrednoj blizini zgrade nalazi se veliki broj zajedničkih parking prostora pa je korištenje automobila uveliko olakšano.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom,spavaće sobe, kupatila, ostave, predsoblja i balkona.

LOKACIJA Stan se nalazi na 3. spratu stambene zgrade u ulici Džemala Bijedića, naselje Čengić Vila.

Zgrada u kojoj se predmetna nekretnina nalazi je okružena mnoštvom lijepo uređenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od 500 metara nalaze: supermarketi, pijaca "Kvadrant", osnovna škola, Dom zdravlja Kumrovec, apoteka, tramvajsko stajalište, mnogobrojni ugostiteljski objekti i trgovačke radnje.

Lokacija je dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže tramvajsko stajalište udaljeno cca 200 metara od zgrade. U neposrednoj blizini zgrade nalazi se dovoljno parking prostora za stanare.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, ostave, predsoblja i balkona

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana. Unutrašnja stolarija drvena. Vanjska PVC stolarija. Laminat u dnevnom boravku, spavaćoj sobi. Keramičke pločice u trpezariji i kuhinji, ostavi, kupatilu, predsoblju. Interfon. Kablovska TV. Blindo vrata. Automatski osigurači.Balkon.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Irma Grabovica
Irma Grabovica
Br. certifikata: 01-01.1-277/22
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 034p/2023 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Džemala Bijedića

Grad: Sarajevo, Čengić Vila

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 54m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: 3/6

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Parking
Blindo vrata
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Irma Grabovica
Irma Grabovica
Br. certifikata: 01-01.1-277/22
Poslovnica Novi Grad