Čengić Vila, Bulevar Meše Selimovića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Čengić Vila

Prostran dvosoban stan sa balkonom na prvom spratu u „Vranicinim“ neboderima, Bulevar Meše Selimovića, Novo Sarajevo

1 1 54m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se komforan dvosoban stan sa balkonom i dvostranom orijentacijom uknjižene površine 54m2, smješten na prvom spratu stambene zgrade u ulici Bulevar Meše Selimovića, naselje Čengić Vila. Zgrada u kojoj je predmetna nekretnina smještena izgrađena je 1965. godine i do dan danas je uredno i redovno održavana.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, toaleta, balkona i predsoblja. Prema navodima vlasnika, djelimično je adaptiran 2016. godine kada je postavljena vanjska pvc stolarija, laminat u svim prostorijama, radijatori u cijelom stanu i kompletno promijenjena kuhinja sa električnim uređajima.

LOKACIJA Stan se nalazi na 1. spratu stambene zgrade u ulici Bulevar Meše Selimovića, naselje Čengić Vila 1.

Nekretnina se nalazi uz glavnu saobraćajnicu i tramvajsku stanicu.

Od značajnijih institucija u samoj blizini nalaze se dvije osnovne škole: O.š. Osman Nakaš i O.š. Čengić Vila 1, dječiji vrtić "Kekec", Veterinarski fakultet Sarajevo, Hitna Pomoć, dom zdravlja "Omer Maslić" i glavna pošta BH Telekoma.

U radijusu od 100m su dostupni svi bitni sadržaji urbanog življenja, što uključuje javni prijevoz, zdravstvene ustanove, rekreativno-sportske terene, supermarkete i slično. Ispred ulaza se nalazi veliki parking prostor namijenjen stanarima zgrade.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, toaleta, balkona i predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat i keramičke pločice. Protivprovalna vrata. Interfon.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 040p/2023 ST

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Bulevar Meše Selimovića

Grad: Sarajevo, Čengić Vila

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 54m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2016

Sprat: 1/16

Sadržaji nekretnine
Balkon
Blindo vrata
Nova kuhinja
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo