Čengić Vila, Džemala Bijedića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Čengić Vila

Dvosoban stan dvostrane orijentacije sa lođom, ulica Džemala Bijedića, naselje Čengić Vila

1 1 54m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvostrano orijentisan dvosoban stan sa lođom uknjižene površine 54m2 smješten na četvrtom spratu (nije posljednji) stambene zgrade u ulici Džemala Bijedića, naselje Čengić Vila. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je cca. 1970-ih godina i do dan danas je uredno i redovno održavana.

Stan se nalazi u izvornom stanju, što budućim kupcima daje mogućnost adaptacije prema vlastitim preferencijama. Tokom godina korištenja prilično je očuvan i uslovan je za življenja.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, lođe i predsoblja.

Predmetna nekretnina smještena je u naselju Čengić Vila 1 i u neposrednoj blizini nalaze se svi sadržaji potrebni za svakodnevni život. Okolo zgrade je veliki broj zajedničkih parking mjesta pa je korištenje automobila uveliko olakšano. Stanica gradskog tramvajskog prevoza smještena je cca. 300m od zgrade.

LOKACIJA Stan se nalazi na 4. spratu (nije posljednji) stambene zgrade u ulici Džemala Bijedića, naselje Čengić Vila.

Zgrada u kojoj se predmetna nekretnina nalazi je okružena mnoštvom lijepo uređenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od 500 metara nalaze: supermarketi, pijaca "Kvadrant", osnovna škola, Dom zdravlja Kumrovec, apoteka, tramvajsko stajalište, mnogobrojni ugostiteljski objekti i trgovačke radnje.

Lokacija je dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže tramvajsko stajalište udaljeno cca. 200 metara od zgrade. U neposrednoj blizini zgrade nalazi se dovoljno parking prostora za stanare.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, lođe i predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket, laminat i keramičke pločice. Interfon. Lođa. Protivprovalna vrata.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 044p/2023 ST

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Džemala Bijedića

Grad: Sarajevo, Čengić Vila

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 54m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 4/5

Sadržaji nekretnine
Lođa
Blindo vrata
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad