Čengić Vila, Gradačačka

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Čengić Vila

Komforan adaptiran dvosoban stan u ulici Gradačačka, naselje Čengić Vila. Namještaj i tehnički uređaji GRATIS!

1 1 52m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se komforan dvosoban stan uknjižene površine 52m2 u ulici Gradačačka, naselje Čengić Vila 2. Nalazi se na 4. spratu (nije zadnji!) stambene zgrade bez lifta. Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina je pozicionirana u neposrednoj blizini tržnog centra “Merkur” i osnovne škole “Osman Nakaš”.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije sa kuhinjom, kupatila, predsoblja.

Stan je prošao kroz adaptaciju 2010. godine kada je kao podna obloga u dnevnom boravku i  spavaćoj sobi postavljen laminat, a u predsoblju i kuhinji keramičke pločice. Postavljena su kvalitetna blindirana ulazna vrata i automatski osigurači, vanjska PVC stolarija, kompletno adaptirano kupatilo sa izmjenom vodoinstalacija i tuš kabinom, te ugrađena nova kuhinja.

Stan  se redovno i uredno održavao. 

Bitno je napomenuti  da sav namještaj i bijela tehnika u stanu ostaje budućim vlasnicima na poklon.

Zbog svoje dvostrane orijentacije (Jug-Zapad), stan je tokom cijelog dana osunčan i prozračan, što ga čini ugodnim za boravak.

Nekretnina posjeduje i podrumsku prostoriju koja se nalazi u suterenskom dijelu zgrade te je time odlaganje u velikoj mjeri olakšano.

U neposrednoj blizini stambene zgrade dostupan je veći broj parking mjesta.

LOKACIJA Stan se nalazi na 4. spratu stambene zgrade u ulici Gradačačka, naselje Čengić Vila 2.

Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog neposredne blizine svih bitnih sadržaja kao što su: tržni centar “Merkur” i zelena pijaca, supermarket, apoteka, pekara, ugostiteljski objekti, dom zdravlja i sl.

Osnovna škola “Osman Nakaš” se nalazi unutar naselja na udaljenosti od dvije minute laganog hoda, a važno je istaći da se na putu do iste ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim prevozom sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliža stanica udaljena samo 100m od zgrade.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije sa kuhinjom, kupatila, predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvena. Laminat u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju. Automatski osigurači. Blindo vrata. Nova kuhinja. Interfon.Podrum.Namještaj.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 066p/2023 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Gradačačka

Grad: Sarajevo, Čengić Vila

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 52m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2010

Sprat: 4/5

Sadržaji nekretnine
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo