Čengić Vila, Paromlinska

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Čengić Vila

Dvostrano orijentisan i funkcionalan trosoban stan sa lođom u zgradi novije gradnje, neposredna blizina pekare “Mrvica”, naselje Čengić Vila

1 2 63m2

Prodaje se trosoban stan uknjižene kvadrature 63,73m2 u ulici Paromlinska u naselju Čengić Vila. Nalazi se na prizemlju stambene zgrade novije gradnje koja je pozicionirana u neposrednoj blizini pekare “Mrvica”.

Zahvaljujući dvostranoj orijentaciji (istok-zapad) i funkcionalnom rasporedu prostorija osiguran je ugodan boravak u stanu.  Nekretnina je u periodu od 2008. godine do danas adaptirana u nekoliko različitih vremenskih intervala prilikom čega je urađeno sljedeće: postavljen brodski pod u sobama, stara vanjska stolarija zamijenjena je novom PVC stolarijom i postavljena su kvalitetna protuprovalna ulazna vrata.

Stambena zgrada u kojoj se nalazi stan izgrađena je 2003. godine, dok se ispred iste nalazi veliki zajednički parking čime je korištenje vlastitog automobila uveliko olakšano.

 

Sadržaj:

Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na desno pristupa dnevnom boravku i spavaćoj sobi, na lijevo drugoj spavaćoj sobi, kuhinji i kupatilu. Ravno iz kuhinje je pristup lođi.

 

Standard:

Plinsko etažno grijanje. Vanjska PVC i drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Brodski pod u sobama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju i na lođi. Blindo vrata. Interfon.

 

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 062p/2019 NS

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Paromlinska

Grad: Sarajevo, Čengić Vila

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 63m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2003

Godina zadnje adaptacije: 2012

Sprat: Pr/8

Sadržaji nekretnine
Lođa
Blindo vrata
Lift
Električna energija
Kanalizacija
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo