Čengić Vila, Ferde Hauptmana

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Čengić Vila

Funkcionalan jednosoban stan na petom spratu u naselju Čengić Vila. Mogućnost pretvaranja u dvosoban

1 0 35m2

Prodaje se jednosoban stan uknjižene površine 35 m2 u ulici Ferde Hauptmana, naselje Čengić Vila. Nalazi se na petom spratu stambene zgrade sa liftom i ne nalazi se na zadnjem spratu.

Nekretninu karakteriše funkcionalan raspored prostorija i istočna orijentacija zbog koje je osigurano dovoljno prirodne svjetlosti. Djelimična adaptacija urađena je prije nekoliko godina kada je u kuhinji postavljena vanjska PVC stolarija, dok se ostatak stana nalazi u izvornom stanju što je činjenica koja će odgovarati kupcima koji žele adaptirati stan prema vlastitim željama i potrebama. Veoma je bitno napomenuti da se od postojećeg kuhinjsko - trpezarijskog dijela može dobiti spavaća soba, a kuhinja prebaciti u dnevni boravak.

 

Obzirom na kvadraturu i niske režijske troškove tokom cijele godine, ova nekretnina predstavlja odličnu priliku za dugoročno i kratkoročno iznajmljivanje. U neposrednoj blizini stambene zgrade dostupan je veći broj parking mjesta što uveliko olakšava korištenje privatnog automobila.

 

Lokacija:

Stan se nalazi na petom spratu stambene zgrade sa liftom u ulici Ferde Hauptmana, naselje Čengić Vila.

Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 400 metara nalaze bitni sadržaji urbanog življenja, što uključuje: tržni centar “Mercator”, supermarketi, poslovni centar “Bosmal”, Dom Zdravlja “Omer Maslić”, pijaca “Kvadrant”, brojni ugostiteljski objekti, apoteka, sportsko-rekreativni tereni, itd.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 200m od zgrade. Redovna tramvajska linija Ilidža – Baščaršija saobraća svakih 5 minuta. Ispred zgrade se nalazi dovoljno parking prostora za stanare.

 

Sadržaj:

Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na lijevo pristupa dnevnom boravku, ravno kuhinji, na desno kupatilu.

 

Standard:

Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC i drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku. Vinas pločice u predsoblju i kuhinji. Keramičke pločice u kupatilu. Klima uređaj. Interfon. Lift.

 

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 064p/2019 NS

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Ferde Hauptmana

Grad: Sarajevo, Čengić Vila

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 35m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1968

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: 5/8

Sadržaji nekretnine
Klima
Lift
Električna energija
Kanalizacija
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor