Centar, Branilaca Sarajeva

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Centar

Vrhunski adaptiran moderan stan na prvom spratu u ulici Branilaca Sarajeva, Centar, Sarajevo

1 1 53m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo vrhunski adaptiranu nekretninu uknjiženu kao stan na 1. spratu površine 52,56m2 u potpunosti prilagođen za poslovnu namjenu u strogom centru grada kod Doma Armije.

Prostor je izuzetno fleksibilan i idealan je za notarske i advokatske urede, show room, stomatološke ordinacije, predstavništva, te reprezentativne, savremene uredske prostore bilo koje namjene.

Etažna jedinica se sastoji iz dvije identične povezane prostorije površine 22,70m2 i 22,08m2, prijemne prostorije površine 4,76m2 koja sadrži i kuhinjsku nišu, te kupatilom sa WC-om površine 3,01m2.

Sadašnji vlasnici su već predali kompletnu dokumentaciju u općinu za promjenu namjene u poslovni prostor i već je dobijena uslovna Namjenska saglasnost za korištenje nekretnine u uredske svrhe, te se trenutno očekuje dobijanje Urbanističke saglasnosti. Za susjednu etažnu jedinicu na 1.spratu je već izvršena promjena namjene iz stambene u poslovnu.

Nekretnina je u potpunosti temeljito i izuzetno kvalitetno adaptirana uz korištenje najkvalitetnijih materijala i opreme od čega možemo izdvojiti: vanjska REHAU SYNEGO petokomorna stolarija u antracit boji, Restaurirana dvena stilska unutrašnja stolarija, Design EGGER 33/5 najkvalitetniji profesionalni podovi nove generacije sa visokim bijelim lajsnama, :hager SYSTO BLACK modularni program sa velikim brojem utičnica i prekidača, FLORIM visokokvalitetna italijanska design keramika, spušteni strop sa kanalima za LED rasvjetu i ukupno 36 rasvjetnih tijela u crnoj boji, grijanje NOBØ Top – Norveški radijatori budućnosti, Geberit, Remer, Vitra, Ariston oprema u kupatilu/WC-u, Vanjska Door Expert protuprovalna vrata dim. 110x220cm sa vanjskim rukohvatom brušeni inox i dr.

Sve u svemu, ovaj prostor se jednostavno mora vidjeti i doživjeti, jer po mnogim karakteristikama predstavlja jednu od iznimno rijetkih prilika za kupovinu nekretnine ovakve vrste na tržištu.

Za više detalja i organizaciju razgledanja ove jedinstvene nekretnine molimo vas da kontaktirate Kemala Avdića na: Mob/Viber/WhatsApp +38762 991 923 ili kemal@prostor.ba.

Moguća uređenja prostora su predstavljani sa 3D idejnim rješenjima sa Steelcase namještajem. Zastupnik Steelcase kancelarijskog namještaja za BiH je firma DM Creativa na čijoj stranici https://www.dmcreativa.ba/ se moguće informisati o različitim mogućnostima za uređenje prostora.  

Lokacija:

Nekretnina je smještena na 1. spratu u ulici Branilaca Sarajeva 51 na izuzetnoj centralnoj lokaciji u neposrednoj blizini Doma Armija sa mnoštvom obrazovnih i kulturnih institucija, glavnom pješačkom ulicom Ferhadija, Baščaršijom, BBI Centrom, Katedralom i drugim turističkim znamenostima u okviru 5 minuta pješačkog hoda.

Parking je omogućen duž cijele saobraćajnice Branilaca Sarajeva, te na različitim vanjskim i unutrašnjim parking prostorima u neposrednoj blizini nekretnine.

Javni saobraćaj sa autobuskim, tramvajskim i trolejbuskim stajalištima je lako dostupan na par minuta hoda kod mosta Drvenija.

Sadržaj:

Ravno od ulaznih vrata se pristupa Prijemnoj prostoriji sa kuhinjskom nišom površine 4,76m2. Na desno iz prijemne prostorije  se pristupa Kupatilu s WC-om površine 3,01m2, a na lijevo Kancelariji br 2 površine 22,08m2. Kancelariji br.1 površine 22,71m2 sa pogledom na ulicu Branilaca Sarajeva se prostupa iz Kancearije br.2.

Standard:

Moleraj: Grundiranje, krpljenje šliceva, transport i prenos materijala, te nanošenje PE armaturnog pletiva  u masi za armiranje (ljepilo u dva sloja) sa preklopom mrežice min 10 cm na zidove. Sve kutove obraditi PE kutnim profilima sa armaturnom PE mrežom. Gletovanje 2 x, brušenje, farbanje svih zidova i plafona u dvije ruke kvalitetna Eco CAPAROL bijela boja. Kanali u spuštenom stropu u crnoj boji.

Spušteni strop sa kanalima za LED rasvjetu: omogućena instalacija  velikog broja rasvjetnih tijela - ukupno 38 (trideset osam): po 16 x nadgradbenih LED spot (odgovara ukupno 640 W u svakoj prostoriji sa mogucnoscu paljena po 160 w u 4 reda) u glavnim prostorijama, 1 x velika crna ukrasna LED u ulaznom dijelu, 4 LED ugradbeni spot (odgovara ukupno 160 W)  u WC prostoru i 1 x LED ugradbeni (odgovara 40 W)

Potpuno nove vodovodne instalacije.

Potpuno nove elektroinstalacije :  :hager 

Utičnice i prekidači :  :hager - SYSTO BLACK - Njemacki visokokvalitetni modularni program u crnoj boji sa velikim brojem utičnica u svim prostorijama.

Priprema za Optički internet i TV.

Vanjska stolarija: 

 "REHAU" SYNEGO Unutra antracit PVC-  Vani prema ulici Alu obloga Smeđa  - Njemačka

Okovi "ARX” Njemačka.    Staklo termo petokomorno 4+16+4 +16+4 LOW-e AR

Aluminijske roletne i klupice, Masivne aluminijske ručke ce biti-te crne su samo privremene

Unutrasnje klupice bijeli kamen

Stilske drvene maske oko prozora:  restauirane, kitovane, brusene, grundirane i farbane u mat bijele eko boje.

Unutrašnja stolarija:

Postojeca stilska drvena stolarija je restauirana, kitovana brusena, grundirana i farbana u mat bijele eko boje

Nova na kupatilu - ANS Drive ravni profil bijela sa skrivenim baglamama

Vanjska protuprovana vrata: Door Expert njihov najbolji profil, 75mm , kamena/mineralna vuna punjenje,  boja antracit vrata i štokovi, kodirani ključevi, dodatna zaštitna recica, vanjski rukohvat 80 cm inox bruseni. 

Dim: 110x220cm + fiksni dio sa strane i iznad vrata 

Podovi: OSB ploce podloga, Design EGGER 33/5 Waltham Hrast 1292x249mm V4 najkvalitetniji profesionalni podovi nove generacije: EGGER Design pod je potpuno prirodan talent. Naši Design podovi proizvedeni u Njemačkoj sadrže 70 % prirodnih drvnih vlakana. Zato su ekološki uvelike prihvatljiviji od mnogih proizvoda na tržištu koji su prvenstveno na bazi plastike. Štoviše, EGGER Design podovi proizvedeni su 100

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 016p/2020s SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Branilaca Sarajeva

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 53m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: -

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: 1/4

Sadržaji nekretnine
Blindo vrata
Električna energija
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Grijanje
Konvektori
Stolarija
PVC
Drvena
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor