Centar, Patriotske lige

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Centar

Kompletno i kvalitetno adaptiran dvosoban stan u blizini KCUS-a, ulica Patriotske lige

1 1 42m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan površine 42m2 na devetom spratu stambene zgrade (ukupno 12 spratova) smještene u blizini KCUS-a i Stadiona „ Asim Ferhatović Hase“, u ulici Patriotske lige.

Nekretnina se nalazi u kvalitetnoj zgradi koja ima obnovljenu fasadu a pozicionirana je na vrhunskoj lokaciji, udaljenoj nekoliko minuta vožnje od centra grada, a u blizini nekoliko visokoškolskih ustanova (Arhitektonski, Građevinski i Medicinski fakultet), KCUS-a, Stadiona „ Asim Ferhatović Hase“, sjevernog izlaza iz Sarajeva. Ispred zgrade je zajednički parking, taxi štand i trolejbusko stajalište.

Stan sadrži: dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo i predsoblje. U januaru 2021. godinje je završena njegova kompletna adaptacija. Tom prilikom je urađeno slijedeće:

  • postavljenje novih električnih instalacija sa novim prekidačima, utičnicama i automatskim osiguračima
  • potpuna adaptacija kupatila sa promjenom vodovodnih instalacija, postavkom novih keramičkih pločica (Villeroy&Boch) i sanitarnih elemenata. U kupatilu su instalirane GROHE česma i tuš baterija a napravljeno je i tursko kupatilo sa CERESIT hidroizolacijom i inox slivnikom
  • u kuhinji su postavljene nove vodovodne instalacije i keramičke pločice
  • promijenjena je vanjska stolarija i postavljena nova PVC
  • promijenjena je stara drvena unutrašnja stolarija i postavljena nova ANS DRIVE
  • ugrađena su kvalitetna protuprovalna i protupožarna ulazna vrata
  • postojeći parket je brušen i lakiran CHROMODEN 2K lakom sa postavkom širokih lajsni
  • postavljena nova rasvjetna tijela u cijelom stanu
  • izvršeno gletovanje i krečenje nekretnine uz postavljnje ukrasne tapete

Grijanje je centralno iz sistema Toplana.

Stan krasi lijep otvoreni pogled. Zahvaljujući svojoj lokaciji, kvadraturi, kvalitetnoj adaptaciji i niskim režijskim troškovima, nekretnina je vrlo praktična za ugodan život u urbanoj sredini. Također, ima veliki potencijal za iznajmljivanje, te predstavlja atraktivnu priliku za investiciju.   

LOKACIJA Stan se nalazi na devetom spratu stambene zgrade u ulici Patriotske lige. Položaj zgrade odnosno jednostavna pristupačnost najvažnijih gradskih sadržaja obrazovnih, poslovnih, zdravstvenih, rekreativnih i drugih namjena, posebno doprinosi kvalitetu života.

U neposrednoj blizini nalazi se Stadion „ Asim Ferhatović Hase“, Pijaca Ciglane, a centar grada je na nekoliko minuta vožnje autom. U blizini zgrade su i stajališta javnog prevoza kao i mnoštvo zajedničkog parking prostora.

SADRŽAJ Stan sadrži: dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo i predsoblje. Iz predsoblja se pristupa ravno u dnevni boravak a lijevo u kupatilo i spavaću sobu. Lijevo iz dnevnog boravka je omogućen pristup kuhinji.

STANDARD Grijanje centralno iz Toplana. Unutrašnja drvena ANS DRIVE stolarija. Vanjska PVC stolarija. Parket u sobama. Blindirana ulazna vrata. Interfon. Zajednički parking. Nova rasvjetna tijela.  

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 002p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Patriotske lige

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 42m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0000

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: 9/12

Sadržaji nekretnine
Parking
Podrum
Blindo vrata
Lift
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo