Centar, Čekaluša čikma

Prodaja, Stan, petosoban, Sarajevo, Centar

Djelimično adaptiran petosoban stan na vrhunskoj lokaciji, Centar. Pogodan za ordinaciju ili kancelariju!

1 4 124m2
319.000 KM ~163.102 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se četverosoban stan uknjižene površine 124m2 na visokom prizemlju stambene zgrade smještene na uglu ulica Čekaluša i Čekaluša Čikma, preko puta restorana "4 sobe gospođe Safije" i u neposrednoj blizini Medicinskog fakulteta. Obzirom na lokaciju, spratnost i vidljivu poziciju na raskrsnici, nekretnina je pored korištenja za stanovanje pogodna i za poslovnu namjenu (ordinacija, kancelarija, salon ljepote).

Stan trenutno sadrži: dnevni boravak, 3 spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, toalet, vešeraj (veličine sobe), predsoblje i ostavu. Trostrano je orijentisan. Adaptiran je više puta od 2016. do 2020. godine pri čemu je postavljena nova vanjska stolarija, elektro instalacije, keramičke pločice u kuhinji i kupatilu, laminat preko parketa u jednom dijelu stana, kvalitetna blindirana ulazna vrata, te lakirana mat unutrašnja stolarija. U toku 2020. godine adaptirana je i fasada na zadnjem dijelu zgrede, prema dvorištu.

Nekretnina je odlično povezana sa ostalim dijelovima grada, obzirom da se lako i brzo izlazi na glavne gradske sobraćajnice, a u blizini su i stanice javnog gradskog prevoza, te veći broj parking mjesta.

LOKACIJA Stan se nalazi na visokom prizemlju stambene zgrade na uglu ulica Čekaluša i Čekaluša čikma. Položaj zgrade odnosno jednostavna pristupačnost najvažnijih gradskih sadržaja obrazovnih, poslovnih, zdravstvenih, rekreativnih i drugih namjena, posebno doprinosi kvalitetu života.

SADRŽAJ Stan trenutno sadrži: dnevni boravak, 3 spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, toalet, vešeraj (veličine sobe), predsoblje i ostavu.

STANDARD Grijanje na električnu energiju ili kruta goriva. Plinske instalacije postavljene do ulaza u stan. Vanjska pvc stolarija. Laminat i parket u sobama. Keramičke pločice u kupatilu i kuhinji. Interfon. Blindirana ulazna vrata.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 010p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 319.000KM

Cijena EUR: ~163.102EUR

Lokacija

Adresa: Čekaluša čikma

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 124m2

Broj soba: 5

Broj spavaćih soba: 4

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 0000

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: Pr/3

Sadržaji nekretnine
Parking
Podrum
Blindo vrata
Kamin
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC i drvo
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor