Centar, Čobanija

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Centar

Dvosoban stan na izrazito atraktivnoj lokaciji u centralnom dijelu grada, Čobanija

1 1 44m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan površine 44m2 smješten na 12. spratu (od ukupno 18 spratova) stambene zgrade sa dva lifta u ulici Čobanija. Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina građena je 1980-ih godina i pri gradnji su korišteni kvalitetni materijali u svim fazama realizacije projekta.

Stan je djelimično adaptiran 2000. godine kada su zamijenjene vodovodne, kanalizacione i električne instalacije, kompletna keramika i postavljen laminat. Osim toga, ostatak stana nije bio predmet adaptacije te budući vlasnici imaju mogućnost da ga prilagode svom ukusu i potrebama.

Grijanje je centralno iz sistema Toplana.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, trpezarije u kombinaciji sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja.

U okolini zgrade postoji nekolicina zajedničkih parkinga gdje se može parkirati vlastiti automobil, a svi glavni gradski sadržaji se nalaze u krugu od cca. 500m od same nekretnine, te su lako i brzo dostupni i bez korištenja automobila.  

Centralna lokacija, manja kvadratura, niski režijski troškovi, lijep pogled, osunčanost, su neke od karakteristika koje ovaj stan čine pogodnim za investiciju, kako za dugoročni najam, tako i za kratkoročni najam u vidu opcije „stan na dan“.

LOKACIJA Stan se nalazi na dvanaestom spratu stambene zgrade u ulici Čobanija, Opština Centar. U blizini zgrade nalaze mnogi poslovno-prodajni objekti, restorani, pekare, supremarketi, škole, fakulteti, religijski objekti, pošta, Narodno pozorište, banke, te mnoge državne institucije. Ispred zgrade se nalazi zajednički parking prostor a stanica javnog gradskog prevoza je udaljena cca. 200m od nekretnine.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, trpezarije u kombinaciji sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Laminat u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu. Telefon. Kablovska TV. Internet. Interfon.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 046p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Čobanija

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 44m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2000

Sprat: 12/18

Sadržaji nekretnine
Lift
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena