Centar, Crni vrh

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Centar

NOVOGRADNJA PARK RESIDENCE! Luksuzni četverosobni stanovi zapadne orjentacije sa prostranom terasom i daškom privatnosti u eksluzivnom naselju u centru Sarajeva

2 3 142-160m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novi stambeno-poslovni kompleks smješten u samom srcu Sarajeva (samo jedan kilometar od Predsjedništva BiH, jedan kilometar od gradskih sportskih kompleksa i kliničkog centra, tri kilometra od Baščaršije). Pozicija kompleksa „Park Residence“ je jedinstvena na tržištu jer se nalazi na uzvišenju bogatom vegetacijom te nudi osjećaj života u zelenoj oazi, izolovanoj od gradske gužve i intenzivnog saobraćaja.

Predmetnu nekretninu karakterišu tri izrazito komforne spavaće sobe (master spavaća soba cca 19m2, a druge dvije spavaće sobe cca 10 i 13 m2), prostrani dnevni boravak s kuhinjom i trpezarijom modernom  „open space“ konceptu, dva kupatila, toalet, vešeraj i velika terasa. Jednu od luksuznih karakteristika modernog načina življenja čini master spavaća soba koja raspolaže sa vlastitim kupatilom i garderoberom. Bitno je naglasiti značaj i pogodnosti prostrane terase koja je u punoj širini svakog stana,što svakako doprinosi prijatnom i lagodnom odmoru nakon stresnog dana. Pristup terasi je omogućen iz svih soba čime je osiguran maksimalan osjećaj otvorenosti i slobode.

Vrhunski kvalitet gradnje, odlična pozicija unutar objekta, perfektan raspored prostorija, velike spavaće sobe, povoljna zapadna orjentacija kao i pozicija u naselju koje će raspolagati svim sadržajima za ugodan boravak višečlane porodice čini ovaj tip nekretnine idealnim za zadovoljenje potreba svih generacija.

„Park Residence“ čini pet kula sa apartmanima koji su toplim vezama direktno povezani sa garažama i svim ostalim sadržajima kondominijuma, smještenim u prizemlju i mezaninu, etažama koje čine postament stambenih kula.

Arhitektonsko rješenje i kvalitet gradnje vođeni su najvišim savremenim svjetskih standardima sa posebnim naglaskom na zaštitu okoliša i stvaranje najkvalitetnijeg životnog okruženja. Među kulama je osiguran slobodan protok zraka, postigunata je veoma niska potrošnja energije za cijeli kompleks, a parkovska površina od 30.000 m2 graniči sa prostom kodominijuma sa zapadne strane.

Kondominijum „Park Residence“ pored udobnosti i privanosti vlastitog luksuznog doma (ulaz i izlaz je kontrolisan putem recepcije) nudi i uživanje u različitim zajedničkim sadržajima namjenjenim isključivo stanarima i njihovim posjetiocima među kojima možemo istaknuti: zatvoreni bazen, spa i fitness centar, kino sala itd. Kondominijum je opremljen 24-satnim video nadzorom i fizičkim osiguranjem, te toplim vezama između garaže, stambenih jednica i dodatnih sadržaja.

Stanari će također moći uživati u sadržajima Gallery Shopping Mall-a u prizemlju, koji su otvoreni za javnost, čime se unaprijeđuje i kvalitet života lokalne zajednice.

Plato iznad mezanina je ograđen i koncipiran kao ugodan zajednički prostor za stanare, sa zelenilom, klupama i dječijim igralištem.

Stambeni dio kondominijuma „Park Residence“ nudi više tipova apartmana, koji se razlikuju po dispoziciji, orjentaciji, vizurama i veličini. Projektno rješenje svakog tipa apartmana je rađeno pojedinačno, sa stručnošću i pažnjom te ga odlikuje savremena, čista i otvorena dispozicija koja omogućava da kuhinja, trpezarija i dnevna soba čine jedinstven prostor.

Master spavaće sobe sa vlastitim garderoberima i kupatilima smatramo obaveznim dijelom ovog tipa luksnog stanovanja.

Svi apartmani u projektu „Park Residence“ bit će opremljeni sa fokusom na vrhunski kvalitet materijala i sa velikom pažnjom usmjerenom na detalje od čega možemo izdvojiti: vrhunska protu-provalna vrata, unutrašnja stolarija od vrhunskog dvrenog furnira, troslojni parket posebno pripremljen za sistem podnog grijanja, vanjska stolarija od najkvalitetnijih aluminijskih profila sa troslojnim IZO staklima sa LOW_E premazom. Kupatila će biti u potpunosti opremljena sanitarijama i kearmikom (ploče velikih dimenzija) najrenomiranijih svjetskih prozivođača i pažljivo dizajniranim detaljjima vrhunske finalne obrade. Sistem grijanja i hlađenja je zasnovan na toplotnim pumpama i individualno je kontrolisan za svaku stambenu jedinicu. Svi stanovi „Park Residence“-a nude mogućnosti KNX „pametne kuće“ – upravljanje grijanjem i hlađenjem, rasvjetom, vanjskim roletnama i drugim funkcijama direktno ili preko mobilne aplikacije, što predstavlja dodatnu vrijednost za novaj novi i integrisani koncept stanovanja.

Za rezervacije, kupovinu i sve dodatne informacije o ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta Mob/Viber/ Whatsapp: Ena Duka +387 62 111 511 ili pošaljite email na: ena@prostor.ba 

Objekat je u fazi gradnje te se završetak radova i useljenje očekuje u toku 2025 godine!

NAPOMENA: Fotografije iz oglasa su ogledne fotografije cijelog kondominijuma.

LOKACIJA

„Park Residence” je pozicioniran na izuzetno atraktivnoj lokaciji u Sarajevu, u samom centru grada u najrazvijenijoj Općini Centar

U blizini kompleksa „Park Residence“ nalaze se svi značajniji objekti od čega izdvajamo;

  • Institucije – Predsjedništvo BiH, Vlada FBiH, zgrada Općine Centar , Kantonalni sud  itd.;
  • Poslovni centri – BBI centar, Skenderija, Sarajevo City Centar i Alta Centar
  • Zdravstvne ustanove – Dom zdravlja “Vrazova” i Opća bolnica “Abdulah Nakaš”
  • Prosvjetne ustanove – OŠ “Hasan Kikić”, OŠ “Isak Samokovlija”, kao Srednja mašinska tehnička  škola, Američki univerzitet u Bosni u Hercegovini, Srednja građevinsko-geodetska škola, Filozofski fakultet i sl.
  • Renomirani objekti kulturnog i društvenog karaktera – Narodno pozorište, Kamerni teatar, SARTR, Zemaljski muzej, multiplex Cineplexx i drugi sadržaji
  • Zelene površine- Mali park, Veliki park, pješačke zone u ulicama Titova i Ferhadija, Baščaršija i dr.

STANDARD Prilikom odabira materijala koji će se koristili pri izgradnji objekta „Park Residence”, te opremanja stambenih jedinica, težište je bilo na odabiru visokokvalitetnih, provjerenih, sigurnih i ekološki prihvatljivih  materijala. Jedan od osnovih ciljeva je izgraditi kompleks sa visokom  energetskom efikasnošću uz poseban akcenat na zvučnu i toplotnu izolaciju  koja dugoročno ostvaruje značajne uštede sa aspekta energetske potrošnje, ali i doprinosi kreiranju zelene i zdrave okoline za nove generacije. Bez obzira na pokrivenost kondomijiuma 24-satnim video nadzorom, sistemom alarma i fizičkim obezbjeđenjem, svaka stambena jedinica je opremljena i protu-provalnim vratima. Ova vrata su fantastičan spoj estetike i sigurnosti, ceritificiranih termičkih, akustičkih i vatrootpornih performansi. Unutrašnja vrata će biti napravljena od kvalitetnog drvenog furnira. Za podove će biti korištena drvena obloga vrhunske kvalitete (troslojni parket posebno pripremljen za sistem podnog grijanja). Vanjski zidovi stanova su zapravo od poda do stropa ostakljene površinše , a radi vrhunske toplotne i zvučne izolacije radi se o najkvalitetnijim aluminijskim profilima a troslojnim IZO staklima sa LOW_E premazom i agroniskim punjenjem. Kupatila su u potpunosti opremljena sanitarijama i keramikom (ploče velikih dimenzija) najrenomiranijih svjestkih prozivođača i pažljivo dijajniranim detaljima vrhunske finalne obrade (stakla, ogledala i komode). Sistem grijanja i hlađenja je zasnovan na toplotnim pumpama i idividualno je kontrolisan za svaku stambenu jedinicu. Svi stanovi „Park Residence“-a nude mogućnosti pametne kuće – upravljanje grijanjem i hlađenjem, rasvjetom, vanjskim roletnama i drugim funkcijama direktno ili preko mobilne aplikacije, što predstavlja dodatnu vrijednost za novaj novi i integrisani koncept stanovanja.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ena Duka
Ena Duka
Br. certifikata: 01-01.1-24/23
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: N/2022-2028

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Crni vrh

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 142 - 160m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2025

Godina zadnje adaptacije: 2025

Sprat: 3/7

Sadržaji nekretnine
Garaža
Ostava
Parking
Terasa
Blindo vrata
Alarm
Bazen
Klima
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Videofon
Video nadzor
Dimnjak
Gardarober
Struja
Grijanje
Toplotna pumpa
Stolarija
Aluminijska
Ena Duka
Ena Duka
Br. certifikata: 01-01.1-24/23
Poslovnica Novi Grad