Centar, Marcela Šnajdera

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Centar

Funkcionalan jednosoban stan sa balkonom na drugom spratu u neposrednoj blizini KCUS-a i stadiona „Asim Ferhatović Hase“, ulica Marcela Šnajdera

1 1 38m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se funkcionalan i prostran jednosoban stan površine 38m2 smješten na drugom spratu stambene zgrade u ul. Marcela Šnajdera, naselje Koševo, općina Centar. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je 1970-ih godina.

Stan je, prema navodima vlasnika, adaptiran u dva navrata i to 2010. godine kada su zamijenjene kompletne električne instalacije zajedno sa automatskim osiguračima kao i položen laminat u stanu. Godine 2014. su postavljena nova protivprovalna ulazna vrata i zamjenjena je vanjska PVC stolarija u spavaćoj sobi.

Važno je napomenuti da se uz male preinake ovaj stan može pretvoriti u funkcionalan dvosoban stan.

Stan se sastoji od jedne sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, ostave, balkona i predsoblja.

U neposrednoj blizini, duž cijele ulice smješten je veliki broj zajedničkih parking mjesta te je korištenje privatnog automobila uveliko olakšano

LOKACIJA

Stan se nalazi na drugom spratu stembene zgrade u ulici Marcela Šnajdera, naselje Koševo.

U neposrednoj blizini nekretnine nalaze se svi objekti neophodni za miran i lagodan život. Obdanište, osnovna i srednja škola, veliki broj fakulteta, supermarketi, Pijaca i Robot Ciglane, kafe-bar, frizerski salon, samo su neki od objekata koji upotpunjuju i olakšavaju svakodnevni boravak u naselju.

Za buduće vlasnike je veoma bitno napomenuti da čitavo naselje odiše ugodnim i mirnim tempom života i predstavlja idealno mjesto za relaksaciju od gradske gužve i poslovnih obaveza. S druge strane, nepunih deset minuta hoda je potrebno da budete u strogome centru grada i osjetite sve čari urbanoga života.

SADRŽAJ Stan se sastoji od jedne sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, ostave, balkona i predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC i drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat i keramičke pločice. Podrum. Blindo vrata.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 005p/2022 BD

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Marcela Šnajdera

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 38m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: 2/3

Sadržaji nekretnine
Balkon
Blindo vrata
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo