Centar, Mehmed Bega Kapetanovića Ljubušaka

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Centar

Dvosoban stan u centru Sarajeva, ulica Mehmed Bega Kapetanovića Ljubušaka. Veliki poslovni potencijal!

1 1 44m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan površine 44m2 smješten u prizemlju stambene zgrade u ulici Mehmed Bega Kapetanovića Ljubušaka, u centralnom dijelu grada nadomak Predsjedništva.  Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je u austrougarskom periodu s tim da je 2022. godine postavljena nova fasada sa termoizolacijom.

Stan je bio predmet adaptacije nekoliko puta i to:

  • 1996. godine je urađena kompletna adaptacija stana zajedno sa instalacijama;
  • 2005. godine je postavljeno plinsko etažno grijanje sa radijatorima;
  • 2018. godine je ugrađena vanjska PVC Saplast stolarija sa alu roletnama.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupatila i predsoblja.

Zbog same pozicije, blizine svih bitnih sadržaja i spratnosti, ova nekretnina ima izrazito veliki potencijal za korištenje u poslovne svrhe kao kancelarijski prostor.

LOKACIJA Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Mehmed Bega Kapetanovića Ljubušaka, u centralnom dijelu grada. Ulica u kojoj se predmetna nekretnina nalazi je pozicionirana okomito na ulicu Koševo i poprilično je izdvojena od gradske prometne gužve. Na udaljenosti nekih stotinu metara, smještena je zgrada Predsjedništva, BBI centar, Titova ulica, sjedišta brojnih banaka i kompanija.

Veliki broj visokoobrazovnih institucija, srednjih i osnovnih škola također se nalazi u neposrednoj blizini predmetne nekretnine. Pijaca Ciglane, supermarketi, trafike, pekare, kafići također su samo neki od objekata koji uveliko olakšavaju boravak u centru grada.

Veliki park i prostano dječije igralište su pozicionirani nekoliko minuta udaljenosti od zgrade. To je svakako činjenica koja će budućim vlasnicima omogučiti uživanje u blagodatima prirode.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupatila i predsoblja.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat i keramičke pločice. Internet. Interfon. Blindo vrata.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 008p/2023 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Mehmed Bega Kapetanovića Ljubušaka

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 44m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1930

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: Pr/4

Sadržaji nekretnine
Blindo vrata
Električna energija
Internet
Plin
Interfon
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo