Centar, Višnjik

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Centar

Trosoban stan sa balkonom na atraktivnoj lokaciji u ulici Višnjik

1 2 46m2
159.000 KM ~81.295 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje trosoban stan uknjižene površine 46m2 smješten u prizemlju stambene zgrade u ulici Višnjik, u istoimenom naselju, općina Centar. Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina izgrađena je cca. 1970. godine, te je uredno održavana.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupatila, balkona i predsoblje. U skorije vrijeme nije bilo značajnih ulaganja pa se budućim vlasnicima ostavlja mogućnost da nekretninu adaptiraju prema vlastitim preferencijama.

Pozicija same nekretnine nudi veliki potencijal za dugoročno iznajmljivanje iz razloga što se u neposrednoj blizini nalazi Stomatološki fakultet, Medicinski fakultet, Klinički univerzitetski centar. U okruženju zgrade se nalazi veliki broj zajedničkih parking mjesta te je korištenje vlastitog automobila olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi na prizemlju u ulici Višnjik u istoimenom naselju. Samu lokaciju odlikuje jako dobra povezanost sa ostalim dijelovima grada i sa strane putne infrastrukture i javnog gradskog saobraćaja. U neposrednoj blizini smješteni su svi potrebni sadržaji za svakodnevni život (apoteka, KCUS, pošta, ugostiteljski objekti, supermarketi i dr.). U krugu od cca 500m smještena je Osnovna škola Alija Nametak, Srednja Zubotehnička škola, Medicinski i Zubotehnički fakultet. Strogi centar grada udaljen je svega cca 15 minuta laganog hoda.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupatila, balkona i predsoblja.

STANDARD Grijanje putem plinske peći. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Keramičke pločice u kupatilu. Laminat. Internet. Kablovska TV.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 007p/2023 BD

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 159.000KM

Cijena EUR: ~81.295EUR

Lokacija

Adresa: Višnjik

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 46m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: Pr/3

Sadržaji nekretnine
Balkon
Blindo vrata
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Plinske peći
Stolarija
Drvena
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad