Centar, Patriotske lige

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Centar

Kvalitetno adaptiran veći četverosoban stan sa dva balkona i garažom, ul. Patriotske Lige, u neposrednoj blizini Medicinskog fakulteta. Namještaj GRATIS!

2 3 100m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se kompletno i kvalitetno adaptiran četverosoban stan sa dva balkona uknjižene površine 100m2 smješten na trećem spratu stambene zgrade. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina sadrži svega 12 stanova, izgrađena je 1970-ih godina, a spada u red najkvalitetnijih zgrada na ovoj lokaciji.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka u kombinaciji sa trpezarijom, tri spavaće sobe, kuhinje, dva kupatila, dva balkona, predsoblja i degažmana. Kompletno je adaptiran 2019. godine kada je vlasnik zamijenio vodovodne, električne i plinske instalacije, postavio nove automatske osigurače, adaptirao oba kupatila zamijenivši kompletnu keramiku i sanitarne elemente, postavio visokokvalitetnu vanjsku i unutrašnju drvenu stolariju. U istom navratu postavio je kompletan namještaj koji bi budućim kupcima ostavio na poklon.

Važno je napomenuti da vlasnik uz stan prodaje i garažu koja se nalazi na cca. 100 metara od samog ulaza u stan i koja je uključena u traženu cijenu.

LOKACIJA Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade pozicionirane u ulici Patriotske lige, naselje Koševo. Zahvaljujući svojoj izdvojenosti sa glavne saobraćajnice, lokacija u kojoj se nalazi zgrada je izrazito mirna i lišena buke svakodnevnog života. Budući vlasnici će imati privilegiju da u centru grada imaju oazu mira, idealnu za relaksiranje nakon napornih dnevnih obaveza. U neposrednoj blizini nekretnine nalazi se veliki broj odgojno-obrazovnih ustanova, naročito visokoškolskih. Pijaca Ciglane, olimpijska dvorana Zetra i stadion Asim Ferhatović Hase - Koševo, apoteka, brojni supermarketi, kafići, restorani, pekare i trafike samo su neki od objekata koji uveliko olakšavaju život svakodnevnice u ovom dijelu grada. Na udaljenosti pet minuta hoda nalazi se tržni centar Aria, zgrada Predsjedništva, jednom riječju kompletan urbani centar grada.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka u kombinaciji sa trpezarijom, tri spavaće sobe, kuhinje, dva kupatila, dva balkona, predsoblja i degažmana.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana. Vanjska PVC stolarija, Unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu. Interfon, Kablovska TV. Internet. Klima.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 015p/2023 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Patriotske lige

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 100m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: 3/4

Sadržaji nekretnine
Balkon
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Alarm
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Gardarober
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena