Centar, Branilaca Sarajeva

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Centar

Kompaktna garsonjera sa balkonom na trećem spratu, ulica Branilaca Sarajeva u blizini Doma Armije

1 0 18m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se garsonjera sa balkonom uknjižene površine 18m2 smještena na trećem spratu stambene zgrade u ulici Branilaca Sarajeva. Zgrada u kojoj je smještena nekretnina izgrađena je 1948. godine.

Garsonjera se sastoji od jedne prostorije, kupatila, balkona i predsoblja.

Godine 2015. je urađena djelimična adaptacija i to: zamjenjena je vanjska PVC stolarija, u kupatili su promijenjene vodovodne instalacije i keramičke pločice na podu. Zbog male površine ostatak adaptacije ove garsonjere neće iziskivati velike novčane troškove budućim kupcima.

Sama lokacija u samom centru grada, blizina svih potrebnih institucija i svih stanica gradskih prevoza ovu nekretninu čine idealnom prilikom za investiciju kako za kratkoročni najam, tako i za dugoročno izdavanje.

LOKACIJA Nekretnina je smještena na 3. spratu u ulici Branilaca Sarajeva na izuzetnoj centralnoj lokaciji  sa mnoštvom obrazovnih i kulturnih institucija, glavnom pješačkom ulicom Ferhadija, Baščaršijom, BBI Centrom, Katedralom i drugim turističkim znamenostima u okviru 5 minuta pješačkog hoda.

Parking je omogućen duž cijele saobraćajnice Branilaca Sarajeva, te na različitim vanjskim i unutrašnjim parking prostorima u neposrednoj blizini nekretnine.

Javni saobraćaj sa autobuskim, tramvajskim i trolejbuskim stajalištima je lako dostupan na par minuta hoda kod mosta Drvenija.

SADRŽAJ Garsonjera se sastoji od jedne prostorije, kupatila, balkona i predsoblja.

STANDARD Električno grijanje na konvektore. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket i keramičke pločice. Intrefon. Blindo vrata. Lođa.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 028p/2023 BD

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Branilaca Sarajeva

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 18m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1950

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: 3/4

Sadržaji nekretnine
Balkon
Podrum
Blindo vrata
Električna energija
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Konvektori
Stolarija
PVC i drvo