Centar, Koševo

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Centar

Odlična prilika za investiciju! Potpuno adaptiran i kompletno namješten apartman uknjižen kao poslovni prostor u ulici Koševo, Centar ***Virtualna šetnja***

1 0 14m2

Opis nekretnine:

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!
Prodaje se potpuno adaptiran apartman uknjižen kao poslovni prostor površine 13,96 m2, u prizemlju stambene zgrade izgrađene 1959. godine na vrhunskoj lokaciji u ulici Koševo, opština Centar. Nekretnina je adaptacijom nadograđena galerijom tako da trenutna realna površina iznosi cca. 22m2. Nekretninu odlikuje izvrsna dispozicija kao i odlična lokacija u centru grada.

Bitno je naglasiti da je u cijenu apartmana uključen kompletan namještaj sa svim tehničkim uređajima.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje kroz apartman (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno):Nekretnina je temeljito i kvalitetno adaptirana 2012. godine kada je prvenstveno postavljena vanjska termička izolacija na fasadi i u haustoru tako da se izolacija nalazi na sva četiri vanjska zida stana. Postavljene su kompletne vodovodne i električne instalacije, kao i podno plinsko grijanje preko kojeg su postavljene keramičke pločice u dijelu dnevnog boravka, kuhinje i kupatila, kao i sanitarni elementi u kupatilu, te kuhinjski elementi u kuhinji.
Nadograđena je galerija na kojoj je postavljena podna izolacija i laminatni pod, a koja trenutno služi kao spavaća soba, čime je stambena površina proširena za cca. 8,11 m2.
Ugrađena je vrlo kvalitetna vanjska drvena stolarija proizvođača "Kontinental", kao i kvalitetna blindirana vrata na ulazu u stan. Završni vizuelni detalji se očituju kroz ambijentalna svjetla i staklene portale na galeriji. Plinske instalacije se nalaze unutar stana, tako da je budućim vlasnicima omogućeno i olakšano uvođenje plinskog etažnog grijanja. Haustor ispred ulaza u stan je također adaptiran postavljanjem keramičkih pločica na podu i oko dijela ulaznih vrata.
Obzirom na izvrsnu i pristupačnu lokaciju nekretnine u centru, kao i stepen adaptacije, budućim vlasnicima se pruža idealna prilika za iznajmljivanje iste, kako kratkoročno tako i dugoročno.

Lokacija:
Apartman se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Koševo, Opština Centar. Zahvaljujući vrhunskoj lokaciji u neposrednoj blizini nekretnine nalaze se brojne državne institucije kao i veliki broj ambasada i stranih predstavništava, obrazovnih i kulturnih ustanova. Na udaljenosti od nekoliko minuta hoda nalaze se BBI centar, McDonalds, trgovine, kafići i restorani, stajališta javnog gradskog saobraćaja, apoteka, pijaca, kao i sjedišta mnogih firmi i institucija koji ovu lokaciju čini izrazito velikim poslovnim potencijalom.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata nalazi se dnevni boravak iz kojeg se odmah desno pristupa stepeništu prema galeriji, koja predstavlja spavaću sobu, a pravo se pristupa kuhinji i kupatilu.

Standard:
Grijanje na električne konvektore. Plinske instalacije postavljene unutar stana. Vanjska "Kontinental" drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Keramičke pločice u dnevnom boravku, kuhinji i kupatilu. Laminat na galeriji. Telefon. Internet. Kablovska TV. Interfon. Blindirana vrata.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!
Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 035p/2020 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Koševo

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 14m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1959

Godina zadnje adaptacije: 2012

Sprat: Pr/0

Sadržaji nekretnine
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Konvektori