Centar, Koševo

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Centar

Dvostrano orijentisan trosoban stan sa dvije prostrane lođe u ulici Koševo, Centar. Zajednički parking prostor u unutrašnjem dvorištu!

1 2 85m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan površine 85m2 na prvom spratu stambene zgrade izgrađene cca. 1960. god. u ulici Koševo, u centralnom dijelu Sarajeva, nadomak zgrade Predsjedništva i BBI Centra. Stan karakteriše dvostrana orijentacija, sa dvije prostrane lođe dodatne površine cca. 24m2.

Stan je djelimično adaptiran u dva perioda, a prva adaptacija je urađena 2007. godine kada je instalirano plinsko etažno grijanje sa "Vaillant" bojlerom. Druga adaptacija je urađena 2015. godine kada je kompletna vanjska drvena stolarija zamijenjena za novu drvenu stolariju sa integrisanim vanjskim aluminijskim roletnama. U dnevnom boravku i spavaćoj sobi 1 su također ugrađeni električni prekidači za podizanje roletni.

Stan je redovno održavan i vrlo lijepo očuvan, a dispozicija stana i prostrane sobe otvaraju mogućnost njegovog pretvaranja u četverosoban, što predstavlja idealnu priliku za višečlanu porodicu. Također, obzirom na lokaciju i spratnost, nekretnina ima i veliki poslovni potencijal za korištenje kao kancelarijski prostor.

U unutrašnjem dvorištu zgrade nalazi se parking prostor koji je dostupan isključivo stanarima ove zgrade.

LOKACIJA Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Koševo, Opština Centar. Zahvaljujući vrhunskoj lokaciji u neposrednoj blizini nekretnine nalaze se brojne državne institucije kao i veliki broj ambasada i stranih predstavništava, obrazovnih i kulturnih ustanova. Na udaljenosti od nekoliko minuta hoda nalaze se BBI centar, McDonalds, trgovine, kafići i restorani, stajališta javnog gradskog saobraćaja, apoteka, pijaca, kao i sjedišta mnogih firmi i institucija koji uveliko olakšavaju život svakodnevnice u ovom dijelu grada, a također ovu lokaciju čine izrazito velikim poslovnim potencijalom.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata nalazi se predsoblje iz kojeg se desno pristupa dnevnom boravku i spavaćoj sobi 1, pravo kupatilu, a lijevo degažmanu. Iz dnevnog boravka se lijevo pristupa spavaćoj sobi 1, a desno spavaćoj sobi 2. Pristup lođi 1 je omogućen iz dnevnog boravka i iz obe spavaće sobe. Sa lođe jedan se lijevo pristupa ostavi 2. Iz degažmana se lijevo pristupa ostavi i toaletu, desno trpezariji i kuhinji, a pravo lođi 2.

STANDARD Plinsko etažno grijanje sa "Vaillant" bojlerom. Vanjska drvena stolarija sa integrisanim vanjskim aluminijskim roletnama. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama i predsoblju. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, toaletu i degažmanu. Beton u obe ostave i na obe lođe. Telefon. Kablovska TV. Internet. Interfon.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 031p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Koševo

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 85m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1960

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: 1/4

Sadržaji nekretnine
Lođa
Podrum
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Dimnjak
Grijanje
Etažno plinsko