Centar, Branilaca Sarajeva

Prodaja, Stan, trosoban, Centar

Trosoban stan u zgradi od fasadne cigle (ima lift) sa parkingom ispred zgrade, ulica Branilaca Sarajeva

1 2 79m2
280.000 KM ~143.162 EUR
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan površine 79m2 na sedmom spratu u ulici Branilaca Sarajeva. Zgrada u kojoj se nalazi nekretnina ima lift, izgrađena je cca. 1980-ih godina i odlikuje je visok kvalitet gradnje.

Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kuhinje povezane sa trpezarijorom, dvije spavaće sobe, kupatila, toaleta, predsoblja i lođe.

Osim zamjene vanjske stolarije za novu PVC stolariju i ustakljivanja lođe 2013. godine, u stanu nije bilo dodatnih adaptacija, što ostavlja mogućnost kupcima da prilagode enterije u skladu sa vlastitim potrebama i željama.

Ispred zgrade se nalazi zajednički parking prostor za stanare, što je velika prednost za nekretnine u ovom dijelu grada.

Lokacija:
Stan se nalazi na sedmom spratu zgrade u ulici Branilaca Sarajeva, smještene u centru poslovne i turističke zone glavnog grada BiH. Stan je u daljen svega cca 200 metara od BBI centra a u radijusu od cca. 500m se nalaze sve kulturne i historijske znamenitosti, SKC Skenderija, fakulteti te mnoštvo prodavnica, restorana, pekara i supermarketa što doprinosi kvalitetu života na ovoj lokaciji i uvećava njen poslovni potencijal. Stanica gradskog prevoza je udaljena cca. 100m od stana, što omogućava jednostavan pristup ostalim dijelovima grada.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata nalazi se predsoblje iz kojeg se ravno pristupa dnevnom boravku, a na desno kuhiji koja je povezana sa trpezarijom. Iz dnevnog boravka ravno se pristupa degažmanu iz kojeg je omogućen pristup ostalim prostorijama, ravno spavaćoj sobi 2, na desno spavaćoj sobi jedan, a na lijevo iz degažmana se pristupa kupatilu i toaletu. Izlaz na lođu je omogućen iz dnevnog boravka.

Standard:
Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Plinsko etažno grijanje. Parket u dnevnom boravku, degažmanu, trpezariji i spavaćim sobama. Keramičke pločice u kiuhinji, kupatilu, toaletu i na lođi. Interfon. Lift. Podrum. Zajednički parking prostor za stanare ispred zgrade.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Nejra Mujezin
Nejra Mujezin
Poslovnica Centar
Opšte informacije

Broj nekretnine: 014p/2019 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 280.000KM

Cijena EUR: ~143.162EUR

Lokacija

Adresa: Branilaca Sarajeva

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 79m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2013

Sprat: 7/7

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Lift
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Podrum
Lođa
Interfon
Internet
Plin
Grijanje
Etažno plinsko
Nejra Mujezin
Nejra Mujezin
Poslovnica Centar