Centar, Čemaluša

Prodaja, Stan, trosoban, Centar

Rijetkost na tržištu! Troiposoban stan sa balkonom na izrazito atraktivnoj lokaciji iznad slastičarne "Vatra" - PRODANO!

1 2 89m2
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se troiposoban stan površine 89 m2 na drugom spratu u ulici Ćemaluša, u zgradi u kojoj je smještena popularna slastičarna "Vatra".

Stan krasi prelijep balkon sa pogledom na ulicu Ferhadiju, a prozorski otvori duž cijelog zida omogućavaju dovoljno prirodne svjetlosti tokom većeg dijela stana, čineći boravak u stanu veoma ugodim. Obzirom na poziciju u najužoj gradskoj jezgri, optimalnu spratnost i kvadraturu, nekretnina je osim za stanovanje pogodna i za korištenje u kancelarijske svrhe kao i za iznajmljivanje, kako kratkoročno, tako i dugoročno.

Stan je uglavnom u izvornom stanju, što ostavlja mogućnost budućim vlasnicima da prilagode enetrijer u skladu sa vlastitim željama i potrebama.

Lokacija:
Stan se nalazi na drugom spratu u ulici Ćemaluša. U blizini je smješten veliki broj poslovno-prodajnih objekata, državnih institucija, muzeja, restorana, uslužnih objekata, tržnica Markale, supermarketi, religijski objekti, te mnoge obrazovne institucije. Sve bitne državne institucije, historijski, vjerski i kulturni objekti su na udaljenosti svega nekoliko minuta hoda. U radijusu od cca 400 metara nalazi se Katedrala, Narodno pozorište, Bosanski kulturni centar, štrosmajerova ulica, Ekonomski fakultet, Baščaršija kao i parkovi i zelene površine.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata nalazi se predsoblje iz kojeg se ravno pristupa toaletu i kupatilu, a na desno kuhinji i trpezariji iz kojih omugućen pristup ostavama. Iz predsoblja na lijevo se pristupa spavaćoj sobi 1 i dnevnom boravku koji je povezan sa još jednom sobom koja je pretvorena u bosansku sobu. Izlaz na balkon je omogućen iz spavaće sobe 1 i spavaće sobe 2.

Standard:
Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska drvena stolarija. Grijanje plinsko etažno. Parket u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Keramičke pločice u kupatilu toaletu i ostavama. Interfon.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Opšte informacije

Broj nekretnine: 020p/2019 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Čemaluša

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 89m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1945

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: 2/4

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Balkon
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Podrum
Interfon
Internet
Plin
Grijanje
Etažno plinsko