Centar, La Benevolencija

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Centar

Adaptiran troiposoban stan sa manjim balkonom u neposrednoj blizini BBI Centra. Ulica La Benevolencija, Centar

1 3 83m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se adaptiran troiposoban stan površine 83m2 na trećem spratu stambene zgrade pozicionirane u samom centru grada, ulica La Benevolencija. Zgrada u kojoj se nalazi stan je sagrađena 1939. godine i nalazi se u veoma dobrom stanju s obzirom na redovito održavanje i činjenicu da je prije 15-ak godina utopljena i postavljena nova fasada.

Predmetni stan odlikuje izvrsna i centralna lokacija, prostrane sobe, optimalna spratnost, te dvostrana (jugoistok-sjeverozapad) orijentacija koja stanu pruža dovoljno prirodne svjetlosti tokom cijelog dana. Adaptacija je urađena u nekoliko navrata, prva veća adaptacija se desila 2000. godine kada su promijenjene električne i vodovodne instalacije, uvedena trofazna struja, postavljen novi plinski bojler i radijatori u sobama, kompletno renovirani kuhinja i kupatilo, pregrađena veća spavaća soba u dvije manje, u glavnoj spavaćoj sobi pregradama napravljen garderober. Sljedeća adaptacija se desila 2003. godine kada je postavljena vanjska stolarija kombinacija aluminij-PVC, zatim je 2006. godine preko parketa postavljen kvalitetan masivni laminat 12mm, dok je posljednja adaptacija bila u toku 2018. godine kada su na postojeća blindirana vrata urađene dodatne izolacije i zaštite.

Nekretnina je koncipirana za nesmetan boravak višečlane porodice a veliku prednost predstavlja činjenica da stan posjeduje tri spavaće sobe, komotan dnevni boravak, odvojenu kuhinju sa trpezarijom, te prostrano kupatilo. U blizini zgrade se nalazi Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona, što čini ovu lokaciju mirnom i sigurnom za život.

Lokacija:
Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade u ulici La Benevolencija, Opština Centar. Udaljen je svega cca. 50 metara od BBI centra a u radijusu od cca. 500m se nalaze sve kulturne i historijske znamenitosti, SKC Skenderija, Opštinski sud, fakulteti, te mnoštvo prodavnica, restorana, pekara i supermarketa, što doprinosi kvalitetu života na ovoj lokaciji. Stanica gradskog prevoza je udaljena 100m od stana, sto omogućava jednostavan pristup ostalim dijelovima grada.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na desno pristupa dnevnom boravku a iz kojeg se na lijevo pristupa spavaćoj sobi 1. Dalje se iz predsoblja ravno pristupa kupatilu kao i spavaćoj sobi 2 iz koje se ravno pristupa spavaćoj sobi 3, dok se iz predsoblja na lijevo pristupa kuhinji sa trpezarijom iz koje je na desno omogućen izlaz na balkon.

Standard:
Etažno plinsko grijanje. Vanjska aluminij-PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat preko parketa u svim sobama i kuhinji. Keramičke pločice u kupatilu. Kablovska TV. Internet. Interfon. Klima. Blindo vrata.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 027p/2019 C

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: La Benevolencija

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 83m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1939

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 3/5

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Podrum
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Dimnjak
Grijanje
Plinske peći
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor