Ciglane, Merhemića trg

Prodaja, Stan, šestosoban, Sarajevo, Ciglane

Šestosoban stan sa terasom i balkonom na drugom spratu, Merhemića trg, Ciglane

2 5 125m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se šestosoban stan uknjižene površine 125m2 smješten na drugom spratu stambene zgrade sa liftom u ulici Merhemića trg, u donjem ravnom dijelu naselje Ciglane. Stan ima veću terasu, balkon i dvostrano je orijentisan. Nalazi se u kvalitetnoj zgradi izgrađenoj 1982. godine.

Stan sadrži: dnevni boravak, trpezariju, kuhinju, pet spavaćih soba, dva kupatila, toalet, ostavu, terasu, balkon, predsoblje i degažman. Salonskog je tipa i boravak u njemu pruža osjećaj punog komfora. Djelimična adaptacija je izvršena 2002. godine (kupatila, pločice u predsoblju i kuhinji, parket u dnevnom boravku i trpezariji). U skorije vrijeme nije bilo značajnijih ulaganja, što ostavlja mogućnost novom vlasniku da stan renovira u skladu sa vlastitim potrebama.  

Nakon adaptacije, nekretnina je pogodna za ugodan život višečlane porodice ali i za iznajmljivanje visokopozicioniranim inostranim zakupcima uz prihodovanje visoke mjesečne rente. 

Grijanje je centralno iz sistema Toplana.

Ispred zgrade je veći zajednički parking. 

LOKACIJA Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade u ulici Merhemića trg, naselju Ciglane. Položaj zgrade odnosno jednostavna pristupačnost najvažnijih gradskih sadržaja obrazovnih, poslovnih, zdravstvenih, rekreativnih i drugih namjena, posebno doprinosi kvalitetu života.

U neposrednoj blizini nalazi se sportski centar Zetra, Pijaca Ciglane, a centar grada je na 3 minuta vožnje automobilom. U blizini zgrade su i stajališta javnog prevoza kao i mnoštvo zajedničkog parking prostora.

SADRŽAJ Stan sadrži: dnevni boravak, trpezariju, kuhinju, pet spavaćih soba, dva kupatila, toalet, ostavu, terasu, balkon, predsoblje i degažman.

STANDARD Grijanje centralno iz Toplana. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Parket u sobama. Lift. Interfon. Kablovska TV. Zajednički parking.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 005p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Merhemića trg

Grad: Sarajevo, Ciglane

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 125m2

Broj soba: 6

Broj spavaćih soba: 5

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1982

Godina zadnje adaptacije: 2002

Sprat: 2/6

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Terasa
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena