Ciglane, Husrefa Redžića

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Ciglane

Prostran trosoban stan sa balkonom i veoma lijepim pogledom, ulica Husrefa Redžića, Ciglane

1 2 78m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se djelimično adaptiran trosoban stan sa balkonom i izvanrednim pogledom uknjižene površine 78m2 smješten na osmom spratu stambene zgrade u ulici Husrefa Redžića. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina je vrlo kvalitetna a građena je 1980-ih godina.

Stan je adaptiran u nekoliko intervala i to:

  • 2019. godine postavljena je vanjska izolacija na zidovima dnevnog boravka i kompletno zamijenjena kuhinja
  • 2021. godine ugrađena su protivprovalna i protivpožarna vrata i postavljen je laminat u stanu.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, kupatila, toaleta, balkona, degažmana i predsoblja.

Ispred i okolo zgrade se nalazi veliki broj zajedničkih parking prostora pa je korištenje automobila uveliko olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi na osmom spratu stambene zgrade kada se pristupa iz ulice Husrefa Redžića (sa donje strane zgrade), odnosno na prizemlju kada se pristupa iz ulice Avde Hume (sa gornje strane zgrade), u naselju Ciglane, Općina Centar.

U blizini zgrade se nalazi veliki broj poslovno-prodajnih prostora, supermarketa, restorana, kafića, ordinacija kao i sportski centar Zetra, pijaca Ciglane, osnovna škola, gimnazija, bolnica Koševo te parkovi i zelene površine idealne za rekreaciju ili opuštajuću šetnju. Lokaciju karakteriše mirna i ugodna atmosfera, a centar grada je udaljen svega nekoliko minuta. Lokacija je odlična povezana sa javnim gradskim saobraćajem a u krugu od 100 metara se nalazi autobusko i taxi stajalište.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, kupatila, toaleta, balkona, degažmana i predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Laminat i keramičke pločice kao podne obloge. Blindo vrata. Interfon. Internet. Kablovska TV.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 003p/2022 BD

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Husrefa Redžića

Grad: Sarajevo, Ciglane

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 78m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: 8/8

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Blindo vrata
Nova kuhinja
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad