Ciglane, Antuna Hangija

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Ciglane

Trosoban stan na drugom spratu sa dvije lođe u ulici Antuna Hangija, Ciglane

1 2 67m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 67m2 smješten na drugom spratu stambene zgrade u ulici Antuna Hangija, naselje Ciglane. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je cca. 1989. godine i vrlo je kvalitetna.

Stan se nalazi u izvornom stanju izuzev što su vlasnici 2005. godine adaptirali kupatilo, a 2020. godine postavljena su blindirana ulazna vrata. To omogućava novom vlasniku da adaptaciju nekretnine izvrši u skladu sa svojim željama i potrebama.  

Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, kupatila, dvije lođe od kojih je jedna zatvorena, predsoblja i degažmana.

U neposrednoj blizini stana nalazi se veliki broj zajedničkih parking mjesta te je korištenje automobila uveliko olakšano. Također, stanice javnog prevoza su smještene u radijusu od cca. 100 metara od ulaza u zgradu.

LOKACIJA Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade koja je pozicionirana u mirnom i sunčanom dijelu naselja Ciglane, ulica Antuna Hangija.

U neposrednoj blizini stana nalazi se veliki broj objekata koji omogućavaju miran i lagodan život. Na nekoliko minuta hoda udaljeno je dječije obdanište i osnovna škola, a srednja škola i veliki broj visokoobrazovnih institucija nalaze se na udaljenosti deset minuta. Supermarketi Bingo, Robot, Amko, pijaca Ciglane, pošta, apoteka, banke, objekti su koji uveliko olakšavaju život svakodnevnice budućim vlasnicima.

Parkiranje je omogućeno čitavom dužinom ulice tako da je korištenje automobila u velikoj mjeri olakšano. Na udaljenosti od nekih stotinu metara nalazi se  autobusko i taxi stajalište tako da nekretninu karakteriše odlična komunikacijska povezanost sa drugim dijelovima grada, a blizina kosog lifta Ciglane omogućava transport u donji dio naselja.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, kupatila, dvije lođe od kojih je jedna zatvorena lođa, predsoblja i degažmana.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket, laminat i keramičke pločice kao podne obloge. Zatvorena lođa. Blindo vrata. Interfon.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 016p/2022 BD

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Antuna Hangija

Grad: Sarajevo, Ciglane

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 67m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1989

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 2/5

Sadržaji nekretnine
Lođa
Podrum
Blindo vrata
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena