Ciglane, Hakije Kulenovića

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Ciglane

Dvostrano orijentisan trosoban stan na trećem spratu, naselje Ciglane - PRODANO!

1 2 75m2
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan površine 75m2 u zgradi izgrađenoj cca. 1986. godine u ulici Hakije Kulenovića, naselje Ciglane. Zgrada u kojoj je smješten stan ima dva lifta i pristup iz dvije ulice. Obzirom na konfiguraciju terena i kaskadnu gradnju, kada se pristupa iz ulice Husrefa Redžića stan je na devetom spratu što je i njegova uknjižena spratnost,a kada se pristupa iz ulice Hakije Kulenovića stan je na drugom spratu.

Predmetna nekretnina se sastoji od dnevnog boravka sa povezanom trpezarijom, kuhinje, dvije spavaće sobe, kupatila, toaleta i ostave.

Stan je u izvornom stanju te budući vlasnici imaju mogućnost kompletne adaptacije u skladu sa vlastitim željama i preferencijama. Istaknute prednost stana su: mirna lokacija, dvostrana i sunčana orijentacija (Istok- Zapad), odlična dispozcija i raspored prostorija na postojeću kvadraturu. Izvrstan kvalitet gradnje u kombinaciji sa centralnim grijanjem čine stan ugodnim za boravak tokom različitih godišnjih perioda.

Parking je dostupan čitavom dužinom ulice, a u neposrednoj blizini zgrade je kosi lift pa je uveliko olakšan i pješački pristup.

Lokacija:
Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade sa liftom kada se pristupa iz ulice Hakije Kulenovića (sa gornje strane zgrade), odnosno na devetom spratu kada se pristupa iz ulice Husrefa Redžića (sa donje strane zgrade), u naselju Ciglane, Opština Centar. U blizini zgrade se nalazi veliki broj poslovno-prodajnih prostora, supermarketa, restorana, kafića, ordinacija kao i sportski centar Zetra, pijaca Ciglane, osnovna škola, gimnazija, fakulteti, benzinska pumpa, bolnica Koševo te parkovi i zelene površine idealne za rekreaciju ili opuštajuću šetnju. Lokaciju karakteriše mirna i ugodna atmosfera, a centar grada je udaljen svega nekoliko minuta. Lokacija je odlično povezana sa javnim gradskim saobraćajem, a u krugu od 100 metara se nalazi se autobusko i taxi stajalište.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata nalazi se predsoblje, iz koje je omogućen pristup ostalim prostorijama. Iz predsoblja na lijevo se pristupa toaletu, zatim degažmanu iz kojeg je na lijevo omogućen pristup spavaćim sobama, a ravno kupatilu. Kuhinji se pristupa ravno iz predsbolja, dok je pristup dnevnom boravku omogućen na desno iz predsoblja i iz kuhinje. Ostava se nalazi u kuhinji.

Standard:
Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska drvena stolarija. Protuprovalna ulazna vrata. Parket u dnevnom boravku, trpezariji, spavaćim sobama, predsoblju. Vinas pločice u kuhinji. Keramičke pločice u kupatilu i toaletu. Centralno grijanje iz Toplana. Telefon. Internet. Kablovska TV. Lift.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 058p/2018 C

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Hakije Kulenovića

Grad: Sarajevo, Ciglane

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 75m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: 2/10

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Lift
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Interfon
Internet
Grijanje
Centralno Toplane
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor