Ciglane, Husrefa Redžića

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Ciglane

Trosoban stan izvrsnog rasporeda sa terasom i balkonom, te lijepim pogledom, u zgradi od fasadne cigle, Ciglane

1 2 79m2

Opis nekretnine:
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan površine 79m2 smješten u zgradi od fasadne cigle izgrađene cca. 1986. godine u ulici Husrefa Redžića, naselje Ciglane. Obzirom na konfiguraciju terena i kaskadnu gradnju, kada se pristupa iz ulice Husrefa Redžića stan je na sedmom spratu što je i njegova uknjižena spratnost, a kada se pristupa iz ulice Avde Hume stan je na spratu -1.

Predmetna nekretnina sadrži dnevni boravak sa povezanom trpezarijom, kuhinju, balkon, degažman, dvije spavaće sobe, terasu, ostavu, kupatilo, toalet i predsoblje.

Stan je u izvornom stanju te budući vlasnici imaju mogućnost kompletne adaptacije u skladu sa vlastitim željama i preferencijama. Istaknute prednosti stana su: mirna i centralna lokacija, odlična dispozicija i raspored prostorija, te prelijep pogled na kompletno naselje. Izvrstan kvalitet gradnje u kombinaciji sa centralnim gradskim grijanjem čine stan ugodnim za boravak tokom različitih godišnjih perioda.

Parking je dostupan čitavom dužinom ulice, a u neposrednoj blizini zgrade je kosi lift pa je uveliko olakšan i pješački pristup.

Lokacija:
Stan se nalazi na sedmom spratu stambene zgrade kada se pristupa iz ulice Husrefa Redžića (sa donje strane zgrade), odnosno na spratu -1 kada se pristupa iz ulice Avde Hume (sa gornje strane zgrade), u naselju Ciglane, Općina Centar. U blizini zgrade se nalazi veliki broj poslovno-prodajnih prostora, supermarketa, restorana, kafića, ordinacija kao i sportski centar Zetra, pijaca Ciglane, osnovna škola, gimnazija, bolnica Koševo te parkovi i zelene površine idealne za rekreaciju ili opuštajuću šetnju. Lokaciju karakteriše mirna i ugodna atmosfera, a centar grada je udaljen svega nekoliko minuta. Lokacija je odlična povezana sa javnim gradskim saobraćajem a u krugu od 100 metara se nalazi autobusko i taxi stajalište.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na lijevo pristupa toaletu a ravno trpezariji. Iz trpezarije se na lijevo pristupa kuhinji a na desno dnevnom boravku iz kojeg je na lijevo omogućen izlaz na balkon. Dalje se iz trpezarije ravno pristupa degažmanu iz kojeg se na desno pristupa ostavi, ravno spavaćim sobama a na lijevo kupatilu. Izlaz na terasu je omogućen iz obje spavaće sobe.

Standard:
Centralno grijanje iz Toplana. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Parket u svim sobama. Keramičke pločice u kupatilu, toaletu, predsoblju i kuhinji. Kablovska TV. Internet. Interfon. Blindo vrata.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 043p/2019 C

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Husrefa Redžića

Grad: Sarajevo, Ciglane

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 79m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1986

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 7/11

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Podrum
Terasa
Blindo vrata
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Grijanje
Centralno Toplane
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor