Dobrinja, Esada Pašalića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Dobrinja

Namješten i adaptiran dvosoban stan sa balkonom na trećem spratu zgrade sa liftom, Dobrinja 2

1 1 52m2

Opis nekretnine:

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 52m2 na trećem spratu stambene zgrade sa liftom u naselju Dobrinja. Stambena zgrada je izgrađena 1983. godine u planski građenom naselju i posjeduje ukupno šest spratova.

Pozitivne karakteristike ove nekretnine su izuzetno funkcionalan raspored prostorija, balkon sa pogledom na okolne zelene površine i dječije igralište, kao i blizina glavnog Dobrinjskog šetališta sa svojim pratećim sadržajima.

Nekretnina je većinski adaptirana tokom 2013. godine i tom prilikom su postavljeni novi kuhinjski elementi, brušen i lakiran parket u spavaćoj sobi, postavljeni novi automatski električni osigurači i blindo vrata. Tokom 2020. godine su postavljene nove laminatne podne obloge. Unutrašnja i vanjska stolarija, kao i kupatilo su također bili predmet adaptacije tokom proteklih godina.

Stambena jedinica posjeduje ostavu unutar stana tako da odlaganje neće predstavljati problem budućim vlasnicima. Ova nekretnina je zbog dispozicije prostorija i lokacije idealna za porodični način života.

Bitno je napomenuti da je u cijenu uključen kompletan namještaj i uređaji izuzev televizijskog prijemnika u dnevnom boravku.

Lokacija:

Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade sa liftom u ulici Esada Pašalića, naselje Dobrinja 2. Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.

U radijusu od samo 100 metara nalaze: tržni centar Konzum, pijaca, pošta, banke, apoteke te mnogi drugi sadržaji neophodni za svakodnevni život. Ispred stambene zgrade je lijepo uređen park za djecu. Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojen stambenim zgradama i velikim parkingom.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 50 metara od zgrade. Redovna trolejbuska linija Dobrinja – Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta. Ispred stambene zgrade se nalazi dovoljno parking prostora.

Sadržaj:

Ravno iz predsoblja se pristupa u dnevni boravak koji je u kombinaciji sa trpezarijom. Iz trpezarije se pristupa u kuhinju. Iz dnevnog boravka je omogućen pristup u degažman iz kojeg se na desno pristupa u spavaću sobu, a ravno u kupatilo i ostavu. Izlaz na balkon je iz dnevnog boravka.

Standard:

Električna energija. Unutrašnja stolarija drvena. Vanjska stolarija PVC. Laminat u dnevnom boravku, trpezariji, kuhinji i degažmanu. Parket u spavaćoj sobi. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju i balkonu. Vinas pločice u ostavi. Interfon. Ostava. Blindo vrata. Automatski osigurači. Balkon. Lift. Namještaj.

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 037p/2020 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Esada Pašalića

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 52m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1983

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: 3/6

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Parking
Blindo vrata
Nova kuhinja
Lift
Namješteno
Telefon
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC i drvo
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor