Dobrinja, Vahide Maglajlić

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Dobrinja

Djelimično adaptiran četverosoban stan, trostrane orjentacije i odlične spratnosti u mirnom dijelu Dobrinje, Dobrinja 1

2 3 84m2

OPIS NEKRETNINE

Prodaje se četverosoban stan uknjižene površine 84 m2, na prvom spratu stambene zgrade u ulici Vahide Maglajlić, naselje Dobrinja 1.

Osim idealne spratnosti nekretninu karakteriše, trostrana orjentacija (Jug – Zapad- Sjeverozapad), komforne i svijetle  prostorije kao i veliki balkon. Ulica gdje se nekretnina nalazi je mirna a sama zgrada je spratnosti prizemlje i 3 sprata sa malim brojem stanova što pogoduje većem nivou privatnosti i čini je idealnom za odmor nakon napornih radnih obaveza.

Stan se dispozicijski sastoji od dnevnog boravka, 3 prostrane spavaće sobe, 2 kupatila, trpezarije, kuhinje, 2 degažmana, ostave i balkona. Stan također posjeduje ostavu u prizemlju zgrade, a ugradbeni plakari u predsoblju i oba degažmana ostaju budućim kupcima na poklon.

Stan je djelimično adaptiran tokom 2016 godine i tom prilikom su:

-       Postavljena nova protuprovalna vrata

-       Adaptirana oba kupatila sa zamjenom kompletnih instalacija

-       Postavljen plinski bojler, za toplu vodu

-       Postavljena kvalitetna šestokomorna PVC stolarija proizvođača „Rehau“

Lokacija stana u ulici Vahide Maglajlić je poznata kao mirno naselje, dok je istovremeno blizu svih urbanih sadržaja i stanica javnog prevoza.

LOKACIJA Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Vahide Maglajlić, naselje Dobrinja. Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.

U radijusu od samo 500 metara nalaze: tržni centar Konzum, apoteke, pošta, banke, šetalište. Iza stambene zgrade je lijepo uređen park za djecu. Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojen stambenim zgradama i velikim parkingom.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže trolejbusko stajalište, koje saobraća na liniji Trg Austrije-Dobrinja, udaljeno cca 50 metara od zgrade.

SADRŽAJ Ulaskom u stan pristupa se predsoblju. Iz predsoblja pravo se nalazi trpezarija iz koje se desno pristupa kuhinji, pravo dnevnom boravku a lijevo degažmanu 1 i degažmanu 2. Ulaskom u degažman 1, desno se nalazi kupatilo 1 i spavaća soba 1 a pravo spavaća soba 2. Iz degažmana 2, pravo se pristupa kupatilu 2 a desno spavaćoj sobi 3. Izlaz na balkon je omogućen iz dnevnog boravka i kuhinje, ok je pristup spavaćoj sobi 3 osim iz degažmana moguć i iz dnevnog boravka.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana. Vanjska stolarija PVC, renomiranog proizvođača „Rehau“. Unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama i trpezariji. Keramičke pločice u kupatilima i na balkonu. Vinas pločice u predsoblju i degažmanima. Gusani radijatori. Interfon. Blindo vrata. Plinski bojler za toplu vodu. Balkon.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 039p/2021 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Vahide Maglajlić

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 84m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1983

Godina zadnje adaptacije: 2016

Sprat: 1/4

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Parking
Podrum
Blindo vrata
Električna energija
ADSL
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo