Dobrinja, Salke Lagumdžije

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Dobrinja

Adaptiran trosoban stan sa lođom, ulica Salke Lagumdžije, naselje Dobrinja 2

1 2 68m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan sa lođom uknjižene površine 68,00m2, na trećem spratu stambene zgrade u ulici Salke Lagumdžije, naselje Dobrinja. Zgrada u kojoj se nalazi stan ima ukupno četiri sprata i izgrađena je 1983. godine.

Zadnja adaptacija stana je bila u toku 2017. godine. Prilikom renoviranja postavljena je drvena vanjska i unutrašnja stolarija, blindirana ulazna vrata, automatski električni osigurači, kao i kvalitetna kuhinja po mjeri sa svim pripadajućim električnim uređajima. Kupatilo je također bilo predmet adaptacije prilikom koje su zamijenjene vodovodne instalacije, te postavljene nove keramičke pločice i sanitarni elementi. Stan je redovno i uredno održavan. U cilju ugodnijeg boravka u nekretnini tokom vrelih ljetnih mjeseci postavljen je klima uređaj.

Istaknuta odlika nekretnine je dobar raspored prostorija sa dvije cjeline (dnevno-boravišni i spavaći dio) odvojene degažmanom, a postoji mogućnost dobijanja treće spavaće sobe od trpezarije.

Zahvaljujući svojoj dvostranoj orijentaciji (Istok-Zapad), stan je izuzetno svijetao i prozračan.

Sama lokacija na kojoj se nalazi nekretnina poznata je kao mirna sa mnoštvom zelenih površina i parkova. U suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija.

Stambena zgrada je izgrađena 80-ih godina u planski građenom naselju i odlikuje se kvalitetnom gradnjom, te centralnim grijanjem što čini stan ugodnim za boravak i pruža potpuni komfor budućim vlasnicima.

Ispred zgrade nalazi se veliki parking prostor.

LOKACIJA Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade u ulici Salke Lagumdžije, naselje Dobrinja 2.

Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 300 metara nalaze: tržni centar Merkator, pijaca, pošta, banke, restorani, apoteke i ambulanta Dobrinja.

U blizini zgrade je lijepo uređen park i igralište za djecu. Obdanište “Mala šumica”, osnovna škola “Skender Kulenović” te Dobrinjska Gimnazija, se nalaze unutar naselja na cca 5 minuta lagane šetnje.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže autobusko i trolejbusko stajalište udaljeno samo 50 metara od zgrade. Redovna trolejbuska linija Dobrinja – Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na desno pristupa degažmanu, ravno trpezariji, na lijevo dnevnom boravku. Iz degažmana ravno se ulazi u kupatilo i jednu spavaću sobu, na lijevo u drugu spavaću sobu. Iz trpezarije ravno se pristupa balkonu, na lijevo kuhinji.

STANDARD  Centralno grijanje Toplane. Plin. Vanjska stolarija drvena. Unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama, trpezariji, degažmanu, predsoblju i balkonu. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu. Interfon. Kablovska TV. Internet. Blindo vrata. Automatski osigurači. Klima uređaj.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 060p/2021 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Salke Lagumdžije

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 68m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1983

Godina zadnje adaptacije: 2017

Sprat: 3/4

Sadržaji nekretnine
Lođa
Podrum
Blindo vrata
Polunamješteno
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena