Dobrinja, Aziza Sokolića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Dobrinja

Dvostrano orijentisan dvosoban stan sa dva balkona na trećem spratu, Dobrinja

1 1 48m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 48m2 na trećem spratu stambene zgrade pozicionirane u ulici Aziza Sokolića, u naselju Dobrinja.

Stan sadrži dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, dva balkona, predsoblje i ostavu.

Zgrada u kojoj se nalazi stan je izgrađena 1982. godine i okružena je lijepo uređenim zelenim površinama.

Stan je u očuvanom izvornom stanju i osim postavljenog laminata u predsoblju i vanjske PVC stolarije u dnevnom boravku i pločica u kupatilu, nije bilo drugih adaptacija, što ostavlja mogućnost novom vlasniku da nekretninu prilagodi svom ukusu i potrebama. Balkon koji je orijentisan prema zapadnoj strani je također zagrađen i time se dodatno dobilo na funkcionalnosti stana. Stan posjeduje ostavu (po informaciji vlasnika prostorija ima cca. 15m2) koja se može pretvoriti u manju spavaću sobu.

Nekretnina je izuzetno ugodna za boravak zahvaljujući dvostranoj orijentaciji (Istok-Zapad), funkcionalno iskorištenom stambenom prostoru i odličnom rasporedu prostorija.

Odmah pored zgrade je garaža sa parking mjestima za najam i manji parking prostor za stanare.

LOKACIJA Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade od ukupno tri sprata u ulici Aziza Sokolića, naselje Dobrinja . Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od 200 metara nalaze: tržni centar Merkator, apoteke, pošta, banke, šetalište itd.

Lokacija je odlično povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže trolejbusko i autobusko stajalište udaljeno cca. 100 metara od zgrade. Redovna trolejbuska linija Dobrinja – Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta.

SADRŽAJ Stan sadrži dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, dva balkona, predsoblje i ostavu.

Ravno iz predsoblja pristupa se kuhinji i trpezariji. Iz kuhinje pristup je prvom balkonu i ostavi. U sklopu predsoblja sa lijeve strane se nalazi kupatilo. Desno iz predsoblja je pristup spavaćoj sobi i dnevnom boravku. Iz dnevnog boravka je pristup drugom balkonu.

STANDARD Električno grijanje. Unutrašnja stolarija drvena. Vanjska stolarija PVC i drvena. Parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi. Laminat u predsoblju, jednom dijelu kuhinje i trpezariji. Keramičke pločice u drugom dijelu kuhinje, kupatilu. Automatski osigurači. 

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 001p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Aziza Sokolića

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 48m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1982

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: 3/3

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC i drvo