Dobrinja, Sarajevskih Ilegalaca

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Dobrinja

Dvostrano orijentisan dvosoban stan sa balkonom i ostavom na trećem spratu, Dobrinja

1 1 46m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 46m2 na trećem spratu stambene zgrade u naselju Dobrinja.

Zgrada u kojoj se nalazi stan je izgrađena 1982. godine i okružena je lijepo uređenim zelenim površinama.

Stan je bio 2012. godine predmet djelimične adaptacije, kada je zatvorena lođa i pretvorena u funkcionalni stambeni prostor – trpezarija (po informaciji od vlasnika stan je dobio dodatnih 8m2 funkcionalne stambene površine), te je postavljena PVC stolarija.  Balkon koji je orijentisan prema istočnoj strani je također zagrađen.

Nekretnina je izuzetno ugodna za boravak zahvaljujući dvostranoj orijentaciji (Istok-Zapad), funkcionalno iskorištenom stambenom prostoru i odličnom rasporedu prostorija.

Odmah pored zgrade se nalazi lijepo uređeno igralište, parking sa mjestima za najam i manji parking prostor za stanare.

LOKACIJA Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade od ukupno tri sprata u ulici Sarajevskih ilegalaca, naselje Dobrinja. Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od 100 metara nalaze: tržni centar Merkator, apoteke, pošta, banke, šetalište itd.

Lokacija je odlično povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže trolejbusko i autobusko stajalište udaljeno cca 100 metara od zgrade. Redovna trolejbuska linija Dobrinja – Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta.

SADRŽAJ Ravno iz predsoblja pristupa se kuhinji i trpezariji. Iz kuhinje pristup je ostavi. U sklopu predsoblja sa lijeve strane se nalazi kupatilo. Desno iz predsoblja je pristup spavaćoj sobi i dnevnom boravku. Iz dnevnog boravka je pristup balkonu.

STANDARD Plinsko etažno (bez ugrađenih radijatora). Unutrašnja stolarija drvena i PVC. Vanjska stolarija PVC i drvena. Parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi. Vinas pločice u predsoblju, jednom dijelu kuhinje i trpezariji. Keramičke pločice u drugom dijelu kuhinje, kupatilu. Automatski osigurači. Blindo vrata.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 007p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Sarajevskih Ilegalaca

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 46m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1982

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: 3/3

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Podrum
Blindo vrata
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo