Dobrinja, Nurije Pozderca

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Dobrinja

RIJETKO U PONUDI! Komforan trosoban stan sa dva balkona u ulici Nurije Pozderca, Dobrinja 2

1 2 81m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 81m2 na sedmom spratu (nije zadnji sprat) stambene zgrade sa liftom u naselju Dobrinja 2. Stambena zgrada u kojoj se nalazi stan je izgrađena početkom 1980-ih godina i karakteriše je kvalitetna gradnja.
Izuzev zamjene ulaznih vrata i postavljene drvene stolarije u jednoj spavaćoj sobi, stan je u izvornom stanju, redovno održavan i potpuno funkcionalan, tako da budući vlasnici imaju mogućnost kompletne adaptacije u skladu sa vlastitim preferencijama.Istaknute odlike stana su: dvostrana jug-sjever orijentacija, dva balkona sa lijepim pogledom na okolne zelene površine, kao i odličan raspored prostorija. Izvrstan kvalitet gradnje u kombinaciji sa centralnim grijanjem i središnjom pozicijom u zgradi čine stan ugodnim za boravak tokom različitih godišnjih perioda. U suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija. Iza zgrade je zajednički parking prostor za stanare.
Kao glavna prednost nekretnine ističe se neposredna blizina glavnog Dobrinjskog šetališta sa svojim pratećim sadržajima neophodnim za miran i ugodan život.

LOKACIJA  Stan se nalazi na sedmom spratu stambene zgrade u ulici Nurije Pozderca, naselje Dobrinja 2. Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a lokacija je atraktivna zbog razvijene infrastrukture i blizine različitih sadržaja potrebnih za svakodnevne aktivnosti.
U radijusu od samo 300 metara se nalaze: Dobrinjska Gimnazija, Konzum, Merkator, obdanište, šetalište, apoteke, ambulanta, banke, pošta itd. U neposrednoj blizini zgrade je lijepo uređen park za djecu. Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da se park ne nalazi u blizini prometnijih saobraćajnica.
Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno cca 200 metara od zgrade. Redovna trolejbuska linija Dobrinja – Trg Austrije i autobuska linija Dobrinja -Vijećnica saobraća svakih 10 minuta.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata se pristupa u predsoblje iz kojeg je na lijevo omogućen pristup u dnevni boravak sa balkonom i trpezariju. Na lijevo je pristup u kuhinju i drugi manji balkon. Pravo je pristup degažmanu sa dvije spavaće sobe, kupatilo i toalet .

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska i unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama i degažmanu . Vinas pločice u kuhinji i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu i balkonima. Interfon. Kablovska TV. Internet. Lift.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 017p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Nurije Pozderca

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 81m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 1980

Sprat: 7/8

Sadržaji nekretnine
Balkon
Parking
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena