Dobrinja, Emila Zole

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Dobrinja

Jednosoban stan sa balkonom na drugom spratu zgrade sa liftom, Dobrinja. Mogućnost pretvaranja u dvosoban

1 0 39m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se jednosoban stan uknjižene kvadrature 39m2 na drugom spratu stambene zgrade sa liftom u naselju Dobrinja 2. Zgrada u kojoj se nalazi nekretnina je izgrađena 1984. godine i nalazi se u mirnoj ulici Emila Zole, nadomak glavne dobrinjske šetnice.

Nekretnina je djelimično renovirana u proteklih nekoliko godina i tom prilikom ugrađena je nova PVC stolarija marke “Trocal” a postavljen je i laminat u dnevnom boravku i trpezariji. Ostatak nekretnine nije bio predmet adaptacije.

Veoma je bitno napomenuti da se postojeći prostor trpezarije i kuhinje može pregraditi i na taj način dobiti spavaća soba.

LOKACIJA Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade s liftom u ulici Emila Zole, naselje Dobrinja 2. Zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je poznata kao mirno i porodično naselje.

Javni gradski saobraćaj odlično povezuje ovo područje sa ostalim dijelovima grada. Obdanište “Mala Šumica ”, Osnovna škola “Skender Kulenović”, Dobrinjska Gimnazija, se nalaze unutar naselja na cca 5 minuta lagane šetnje, dok se banke, pošta, tržni centar “Konzum” i Bosanska tržnica nalaze u krugu od cca 200 metara, a bitno je spomenuti i neposrednu blizinu poznate slastičarne “Kup”.

U blizini stambene zgrade je lijepo uređen park za djecu i teren za košarku. Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojen stambenim zgradama i većim parkingom.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se ravno pristupa kuhinji sa trpezarijom, dnevnom boravku, na desno kupatilu. Iz dnevnog boravka ravno se izlazi na balkon a na lijevo se pristupa trpezariji.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvena. Laminat u dnevnom boravku i trpezariji. Vinas pločice u kuhinji i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu i balkonu. Gusani radijatori. Interfon. Balkon. Blindo vrata. Lift.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način. Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 021p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Emila Zole

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 39m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1984

Godina zadnje adaptacije: 2010

Sprat: 2/8

Sadržaji nekretnine
Balkon
Blindo vrata
Lift
Kanalizacija
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC