Dobrinja, Branislava Nušića

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Dobrinja

RIJETKO U PONUDI! Veći jednosoban stan sa ustakljenim balkonom u zgradi novije gradnje, Dobrinja 5. NAMJEŠTAJ GRATIS!

1 0 45m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se jednosoban stan uknjižene površine 45,00m2 na sedmom spratu (nije zadnji) u sklopu stambenog objekta novije gradnje, ulica Branislava Nušića, naselje Dobrinja 5.

Stan posjeduje kvalitetno opremljenu kuhinju sa ugradbenim električnim uređajima koja kao i sav namještaj ostaje budućem kupcu na poklon.

Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je izgrađena 2011. godine i ima ukupno osam spratova i dva lifta.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, predsoblja i ustakljenog balkona.

Istaknute odlike nekretnine su, mala površina koja uvjetuje i niske mjesečne troškove održavanja, dobar raspored, zgrada novogradnje. Osim toga, treba istaći i druge prednosti stana: kvalitetna unutrašnja drvena stolarija i vanjska PVC stolarija, bukva parket 22mm, protuprovalna ulazna vrata, individualni vodomjer i kalorimetar.

Stan ima funkcionalan raspored, a zapadna orijentacija pruža dovoljnu količinu prirodnog osvjetljenja.

Etaže na svim spratovima su odvojene predulaznim vratima od ostatka haustora, što omogućava dodatnu sigurnost i privatnost za vlasnike stambenih jedinica.

Ispred zgrade se nalazi zajednički parking predviđen za stanare zgrade.

LOKACIJA Stan se nalazi na sedmom spratu stambene zgrade novije gradnje  u ulici Branislava Nušića, naselje Dobrinja 5. Zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je poznata kao mirno i porodično naselje.
Javni gradski saobraćaj odlično povezuje ovo područje sa ostalim dijelovima grada. Obdanište “Mala Šumica ”, Osnovne škole “Skender Kulenović” i “Ćamil Sijarić” , Dobrinjska Gimnazija, se nalaze unutar naselja na cca 10 minuta lagane šetnje, dok se banke, pošta, tržni centar “Konzum” i “Merkator ” nalaze u krugu od cca 400 metara.

Glavne saobraćajnice sa stanicama javnog gradskog prevoza su na udaljenosti od svega dvije minuta hoda, dok je zgrada zbog svog položaja dovoljno izolovana od buke i gužve glavne saobraćajnice.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata se nalazi predsoblje iz kojeg se pristupa u kuhinju sa trpezarijom, dnevni boravak.  Iz predsoblja lijevo pristupa se kupatilu.

STANDARD Centralno grijanje Toplane (vlastiti kalorimetar), Unutrašnja drvena stolarija, vanjska PVC stolarija, Parket, Keramičke pločice u kupatilu, Blindo vrata, Kablovska TV, Internet, Interfon, Javni parking. Video nadzor.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 023p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Branislava Nušića

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 45m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2011

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: 7/8

Sadržaji nekretnine
Balkon
Parking
Blindo vrata
Nova kuhinja
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Video nadzor
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo