Dobrinja, Mustafe Kamerića

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Dobrinja

Prostrana garsonjera sa ustakljenom lođom, Dobrinja 2, Novi Grad

1 0 28m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se prostrana garsonjera uknjižene kvadrature 28m2 u prizemlju stambene zgrade, u naselju Dobrinja 2. Zgradu u kojoj se nalazi nekretnina karakteriše kvalitetna gradnja i ima ukupno sedam spratova.

Tokom prošle godine izvršena je adaptacija nekretnine. Tom prilikom je postavljena nova vanjska PVC stolarija te ustakljena lođa (po izjavi vlasnika dobilo se dodatnih 4m2 iskoristivog stambenog prostora), kuhinjski elementi, a kao podna obloga u predsoblju, kuhinji i lođi položen je laminat, parket u dnevnom boravku je izbrušen i prelakiran.
Kao glavna prednost nekretnine može se istaći neposredna blizina glavnog Dobrinjskog šetališta sa svojim pratećim sadržajima, a istočna orijentacija pruža dovoljno prirodne svijetlosti i prozračnosti.

Stan odlikuju niski mjesečni režijski troškovi, te predstavlja odličnu priliku za investiciju.

U suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija.

LOKACIJA Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Mustafe Kamerića, naselje Dobrinja 2. Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a lokacija je atraktivna zbog razvijene infrastrukture i blizine različitih sadržaja potrebnih za svakodnevne aktivnosti.
U radijusu od samo 200 metara se nalaze: Dobrinjska Gimnazija, Konzum, Merkator, obdanište, šetalište, apoteke, ambulanta, banke, pošta itd. U neposrednoj blizini zgrade je lijepo uređen park za djecu. Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da se park ne nalazi u blizini prometnijih saobraćajnica.
Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno cca 200 metara od zgrade. Redovne autobuske i trolejbuske linije saobraćaju svakih 10-15 minuta.

SADRŽAJ Lijevo od ulaznih vrata nalazi se kupatilo, a ravno iz predsoblja pristupa se u dnevni boravak. Na desno je pristup kuhinji. Iz dnevnog boravka je izlaz na ustakljenu lođu.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana. Plin. Unutrašnja stolarija drvena. Vanjska stolarija PVC. Parket u dnevnom boravku. Laminat u predsoblju, lođi i kuhinji. Keramičke pločice kupatilu. Interfon. Blindo vrata. Lift. Video nadzor.Namještaj.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 052p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Mustafe Kamerića

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 28m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: Pr/7

Sadržaji nekretnine
Lođa
Parking
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Video nadzor
Dimnjak
Javni Parking
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo