Dobrinja, Emila Zole

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Dobrinja

Adaptiran trosoban stan sa balkonom, Dobrinja 2, Novi Grad

1 2 68m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene kvadrature 68m2 na šestom spratu stambene zgrade sa liftom u ulici Emila Zole, naselje Dobrinja 2.

Nekretnina je renovirana tokom 2018. godine i tom prilikom je:

·      postavljena nova PVC vanjska stolarija i unutrašnja drvena stolarija

·      kupatilo je renovirano sa kompletnom izmjenom vodo instalacija, sanitarnih elemenata i keramičkih pločica

·      postavljeni su novi automatski električni osigurači

·      kuhinja je također bila predmet adaptacije gdje su postavljeni novi elementi

·      postavljena protuprovalna ulazna vrata

·      postavljeni novi ugradbeni plakari

·      brušeni i lakirani parketi

·      postavljena vanjska toplotna/termo izolacija i fasada duž kompletnog stambenog prostora

·      sanirana krovna konstrukcija

Stan karakteriše kvalitetna gradnja stambene zgrade, odličan raspored sa komfornim i svijetlim prostorijama, te dvostrana orijentacija (Istok-Zapad).

Stan se prodaje sa svim novim ugradbenim namještajem.

Lokacija stana u ulici Emila Zole je poznata kao mirno naselje, dok je istovremeno blizu svih urbanih sadržaja i stanica javnog prevoza.

Obdanište “Mala Šumica ”, Osnovna škola “Skender Kulenović”, Dobrinjska Gimnazija, se nalaze unutar naselja na cca 5-10 minuta lagane šetnje, dok se banke, pošta, tržni centar “Konzum” i “Merkator” , tržnica nalaze u krugu od cca 200 metara.

U prizemlju zgrade je pripadajuća podrumska prostorija. U neposrednoj blizini zgrade je zajednički parking prostor za stanare.

LOKACIJA Stan se nalazi na šestom spratu stambene zgrade s liftom u ulici Emila Zole, naselje Dobrinja 2. Zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je poznata kao mirno i porodično naselje.
Obdanište “Mala Šumica ”, Osnovna škola “Skender Kulenović”, Dobrinjska Gimnazija, se nalaze unutar naselja na cca 5-10 minuta lagane šetnje, dok se banke, pošta, tržni centar “Konzum” i “Merkator”  tržnica nalaze u krugu od cca 200 metara.
U blizini stambene zgrade je lijepo uređen park za djecu i teren za košarku. Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojen stambenim zgradama i većim parkingom.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg lijevo pristupa u degažman sa kupatilom i spavaćim sobama. Nadalje, ravno se pristupa trpezariji, kuhinji, dnevnom boravku. Iz trpezarije je izlaz na balkon.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku, sobama, trpezariji. Keramičke pločice u kuhinji i predsoblju,kupatilu i balkonu.Vanjska termoizolacija.Gusani radijatori. Interfon. Balkon.Blindo vrata. Lift.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 054p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Emila Zole

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 68m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 6/6

Sadržaji nekretnine
Balkon
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Plin
Interfon
Voda
Video nadzor
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo