Dobrinja, Gandijeva

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Dobrinja

Komforan četverosoban stan sa dva balkona u Gandijevoj ulici, Dobrinja

1 3 89m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se komforan četverosoban stan uknjižene površine 89m2 na četvrtom spratu stambene zgrade u Gandijevoj ulici, naselje Dobrinja. Zgrada u kojoj se nalazi nekretnina je izgrađena 1990. godine i ima ukupno pet spratova.

Stan sadrži: dnevni boravak, 3 spavaće sobe, 2 balkona, kuhinju, kupatilo, toalet, 2 ostave, degažman i prodsoblje. U izvornom je stanju, većih ulaganja nije bilo, tako da budući vlasnici imaju mogućnost da adaptaciju izvrše prema vlastitim željama.

Istaknute odlike stana su: dvostrana orijentacija (Jug-Zapad), lijep pogled iz dnevnog boravka prema južnoj strani i okolnim zelenim površinama, te optimalan raspored i površina prostorija. U suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija.

U neposrednoj blizini ulaza u zgradu je zajednički parking prostor za stanare, tako da je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano.

Kao prednost nekretnine ističe se blizina glavnog Dobrinjskog šetališta sa svojim pratećim sadržajima neophodnim za miran i ugodan život.

LOKACIJA Stan se nalazi na četvrtom spratu stambene zgrade u Gandijevoj ulici, naselje Dobrinja. Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 500 metara nalaze: tržni centar Mercator, Konzum, Bingo, apoteke, pošta, banke, šetalište, osnovna i srednja škola, igralište za djecu i sl.

Lokacija je odlično povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže trolejbusko stajalište udaljeno samo 50 metara od zgrade. Redovna trolejbuska linija Dobrinja – Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta. Pored ulaza u zgradu se nalazi zajednički parking prostor za stanare.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata se pristupa u predsoblje iz kojeg je na desno omogućen pristup u degažman sa dvije spavaće sobe, ostava i kupatilo. Nadalje, lijevo iz predsoblja se pristupa u kuhinju sa trpezarijom, dnevnim boravkom, treću spavaću sobu i drugu ostavu i toalet. Iz dnevnog boravka je izlaz na prvi balkon. Iz treće spavaće sobe je izlaz na drugi balkon.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, trpezariji i spavaćim sobama, predsoblju. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, i na balkonima. Kablovska TV. Interfon.Podrum.Balkon.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Irma Grabovica
Irma Grabovica
Br. certifikata: 01-01.1-277/22
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 056p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Gandijeva

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 89m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1990

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 4/5

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Parking
Podrum
Električna energija
Kanalizacija
Interfon
Voda
Dimnjak
Gardarober
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena
Irma Grabovica
Irma Grabovica
Br. certifikata: 01-01.1-277/22
Poslovnica Novi Grad