Dobrinja, Omladinskih radnih brigada

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Dobrinja

Dvosoban stan funkcionalnog rasporeda sa lođom, Dobrinja 2

1 1 48m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan površine 48m2 na 7. Spratu (nije zadnji!) stambene zgrade sa liftom u ulici Omladinskih radnih brigada, u naselju Dobrinja 2. Kao glavna prednost nekretnine može se istaći neposredna blizina glavnog Dobrinjskog šetališta, funkcionalan raspored, niski režijski troškovi.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, lođe, predsoblja.

Nekretnina je u izvornom stanju te joj je potrebna potpuna adaptacija. To svakako ostavlja mogućnost budućim vlasnicima da kompletan enterijer prilagode prema vlastitim željama i potrebama. Uzimajući u obzir lokaciju, kvadraturu i male režijske troškove, ovaj stan može predstavljati i idealnu priliku za izdavanje, kako dugoročno tako i kratkoročno.

Nekretnina posjeduje i podrumsku prostoriju koja se nalazi na istom spratu te je time odlaganje u velikoj mjeri olakšano. Ispred i u okolini zgrade postoji nekoliko javnih parking površina.

LOKACIJA   Stan se nalazi na 7. spratu stambene zgrade  sa liftom u ulici Omladinskih radnih brigada, naselje Dobrinja 2. Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a lokacija je atraktivna zbog razvijene infrastrukture i blizine različitih sadržaja potrebnih za svakodnevne aktivnosti.

U radijusu od samo 200 metara se nalaze: Dobrinjska Gimnazija, Konzum, Merkator, obdanište, šetalište, apoteke, ambulanta, banke, pošta itd. U neposrednoj blizini zgrade je lijepo uređen park za djecu. Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da se park ne nalazi u blizini prometnijih saobraćajnica.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno cca 200 metara od zgrade. Redovne autobuske i trolejbuske linije saobraćaju svakih 10-15 minuta.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, lođe, predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana. Unutrašnja stolarija drvena. Vanjska drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi. Vinas pločice u trpezariji i kuhinji, predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu. Interfon.Lođa.Podrum

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 035p/2023 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Omladinskih radnih brigada

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 48m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 7/8

Sadržaji nekretnine
Lođa
Parking
Podrum
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena