Dobrinja, Miroslava Krleže

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Dobrinja

Svijetao četverosoban stan na prvom spratu sa dva balkona i trostranom orijentacijom, ulica Miroslava Krleže, Dobrinja 1

1 3 85m2 360° View

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se komforan adaptiran četverosoban stan uknjižene površine 85m2 smješten na prvom spratu stambene zgrade u ulici Miroslava Krleže, naselje Dobrinja 1. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je početkom 1980-ih godina i do dan danas je uredno i redovno održavana.

Prema navodima vlasnika stan je većinski adaptiran i to u periodu 2015-2022. godine. U tom navratu su zamijenjena unutrašnja vrata na dnevnom boravku i kuhinji, zamijenjene električne instalacije u dnevnom boravku, kuhinji, kupatilu i toaletu, položen laminat u svim prostorijama, zamjenjena kompletna vanjska PVC stolarija i kompletno adaptirano kupatilo.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, toaleta, ostave, dva balkona i predsoblja.

Predmetna nekretnina smještena je u ul. Miroslava Krleže, naselje Dobrinja 1, općina Novi Grad. Ova lokacija je saobraćajno dobro povezana sa ostatkom grada. U radijusu od cca. 200 metara smještena je trolejbuska okretaljka. U krugu oko zgrade nalazi se veliki broj zajedničkih parking mjesta pa je korištenje automobila uveliko olakšano.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje 360° kroz nekretninu (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno ili da pogledate snimak na većem ekranu):

LOKACIJA Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Miroslava Krleže, naselje Dobrinja. Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.

U radijusu od samo 600 metara se nalaze: Dobrinjska Gimnazija, Konzum, Merkator, obdanište, šetalište, apoteke, ambulanta, banke, pošta itd. U neposrednoj blizini zgrade je lijepo uređen park za djecu. Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da se park ne nalazi u blizini prometnijih saobraćajnica.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno cca 300 metara od zgrade. Redovna trolejbuska linija Dobrinja – Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, toaleta, ostave, dva balkona i predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat i keramičke pločice. Dva balkona. Protivprovalna vrata. Interfon. Internet. Kablovska TV.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 049p/2023 BD

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Miroslava Krleže

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 85m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: 1/3

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Namješteno
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo