Dobrinja, Esada Pašalića

Prodaja, Stan, četverosoban, Dobrinja

Komforan četverosoban stan sa prostranim balkonom i lođom na trećem spratu zgrade sa liftom. Lokacija pored centralnog šetališta naselja Dobrinja

1 3 112m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se komforan četverosoban stan uknjižene površine 112,44m2 na trećem spratu stambene zgrade u naselju Dobrinja 2. Pozitivne karakteristike ove nekretnine su odlična spratnost i raspored prostorija, a kao glavna prednost može se istaći neposredna blizina glavnog Dobrinjskog šetališta sa svim svojim pratećim sadržajima.

Osim redovnog održavanja i ugrađivanja novih ulaznih protuprovalnih vrata i automatskih električnih osigurača, u nekretninu nije bilo drugih ulaganja, tako da je adaptacija budućim vlasnicima omogućena u skladu sa vlastitim preferencijama.

Stambena jedinica se također odlikuje komforom i dvostranom orijentacijom. Posjeduje prostrani balkon sa neometanim pogledom na šetalište i lođu od cca 4m2 koja gleda na zelene površine i dječija igrališta. Ova nekretnina je zbog dispozicije prostorija i lokacije idealna za porodični način života.

Stambena zgrada je izgrađena 1983. godine u planski građenom naselju i odlikuje se kvalitetnom gradnjom te centralnim grijanjem što čini stan ugodnim za boravak i pruža potpuni komfor budućim vlasnicima.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi na trećem spratu stambene zgrade u ulici Esada Pašalića, naselje Dobrinja 2. Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja. U radijusu od samo 100 metara se nalaze: tržni centar Konzum, pijaca, pošta, banke, apoteke te mnogi drugi sadržaji neophodni za svakodnevni život. Ispred stambene zgrade je lijepo uređen park za djecu. Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojen stambenim zgradama i velikim parkingom.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 50 metara od zgrade. Redovna trolejbuska linija Dobrinja - Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta. Ispred stambene zgrade se nalazi dovoljno parking prostora.

Sadržaj:
Na lijevoj strani od ulaznih vrata se nalazi jedna spavaća soba i veliko kupatilo. Iz predsoblja stana na lijevo, pristupa se dnevnoj sobi sa balkonom, nasuprot koje su smješteni kuhinja i trpezarija sa lođom. Ravno od ulaznih vrata se pristupa degažmanu iz kojeg je omogućen pristup dvjema spavaćim sobama, te drugom kupatilu.

Standard:
Centralno grijanje Toplane. Gusani radijatori. Unutrašnja i vanjska stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama i degažmanu. Vinas pločice u trpezariji i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu 1 i 2 ,na balkonu i lođi. Lift. Interfon. Ostava. Automatski osigurači. Blindo vrata. Balkon. Lođa.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Opšte informacije

Broj nekretnine: 021p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Esada Pašalića

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 112m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1983

Godina zadnje adaptacije: 2013

Sprat: 3/6

Sadržaji nekretnine
Balkon
Lođa
Ostava
Podrum
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane