Dobrinja, Omera Hajama

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Dobrinja

Adaptiran i izuzetno funkcionalan trosoban stan na drugom spratu u blizini Merkatora, Dobrinja C5

1 2 57m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!


Prodaje se trosoban stan uknjižene kvadrature 57m2 na drugom spratu manje stambene zgrade u naselju Dobrinja C5. Zgrada u kojoj se nalazi stan je izgrađena 1984., posjeduje ukupno tri sprata i nalazi se u neposrednoj blizini Merkator Centra.


Nekretnina je većinskim dijelom adaptirana tokom 2008. godine i tom prilikom je renovirano kupatilo i kuhinja uključujući promjenu vodovodnih instalacija, postavljene su nove keramičke pločice i sanitarni elementi. U stanu su izmijenjene i elektro instalacije sa postavkom automatskih osigurača, novih šaltera i utičnica. Također, u cilju dodatne sigurnosti ugrađena su protuprovalna ulazna vrata. Tokom adaptacije 2015. godine, instalirana je nova vanjska PVC stolarija.


Istaknute karakteristike stana su funkcionalnost i maksimalna iskorištenost dispozicije prostora kao i trostrana orijentacija (Zapad- Jug-Sjever) koja u svakom dijelu dana omogućuje dovoljno prirodne svijetlosti.


U suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija, a u neposrednoj blizini zgrade je zajednički parking prostor za stanare tako da je korištenje automobila u velikoj mjeri olakšano.


Lokacija:

Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade u ulici Omera Hajama, naselje Kvadrant C5 na Dobrinji.

Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 200 metara nalaze: tržni centar Mercator, sportska dvorana, ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, banke kao i centralno dobrinjsko šetalište – Bulevar Branilaca Dobrinje.

Obdanište, osnovna škola kao i Dobrinjska i Peta Gimnazija se nalaze unutar naselja na cca 5 minuta lagane šetnje. Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno cca 100 metara od zgrade. Redovna trolejbuska linija Dobrinja – Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta.


Sadržaj:

Ravno nasuprot ulaznim vratima u predsoblju se pristupa kupatilu i degažmanu iz kojeg je omogućen pristup u spavaće sobe. Desno iz predsoblja se pristupa u dnevni boravak iz kojeg se ulazi u kuhinju i trpezariju.


Standard:

Električno etažno grijanje. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvena. Laminatni pod u dnevnom boravku, spavaćim sobama, trpezariji i degažmanu. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i predsoblju. Automatski osigurači. Aluminijski radijatori. Protuprovalna ulazna vrata.


FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!


NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 044p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Omera Hajama

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 57m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1984

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: 2/3

Sadržaji nekretnine
Podrum
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Grijanje
Etažno električno
Stolarija
PVC i drvo