Dobrinja, Lava Tolstoja

Prodaja, Stan, garsonjera, Sarajevo, Dobrinja

Prostrana i funkcionalna garsonjera u prizemlju zgrade u ulici Lava Tolstoja, Dobrinja 2

1 1 34m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se prostrana i funkcionalna garsonjera uknjižene kvadrature 34m2 u prizemlju stambene zgrade u naselju Dobrinja 2. Zgrada u kojoj se nalazi nekretnina je izgrađena 80-ih godina i nalazi se u mirnoj ulici Lava Tolstoja, u neposrednoj blizini osnovne škole “Osman Nuri Hadžić”.

Izuzev postavljanja laminatnog poda prije cca 6 godina, u nekretnini nije bilo dodatnih ulaganja, tako da je adaptacija omogućena u skladu sa vlastitim preferencijama budućeg vlasnika. Kao glavna prednost nekretnine može se istaći neposredna blizina glavnog Dobrinjskog šetališta sa svojim pratećim sadržajima, a istočna orijentacija pruža dovoljno prirodne svijetlosti i prozračnosti.

Stambena zgrada je izgrađena 80-ih godina u planski građenom naselju i odlikuje se kvalitetnom gradnjom te centralnim grijanjem što čini stan ugodnim za boravak i pruža potpuni komfor budućim vlasnicima. U suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija.

Lokacija:
Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Lava Tolstoja, naselje Dobrinja 2. Zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je poznata kao mirno i porodično naselje.

Javni gradski saobraćaj odlično povezuje ovo područje sa ostalim dijelovima grada. Obdanište “Mala Šumica ”, Osnovna škola “Skender Kulenović”, Dobrinjska Gimnazija, se nalaze unutar naselja na cca 5 minuta lagane šetnje, dok se banke, pošta, tržni centar “Konzum” i Bosanska tržnica nalaze u krugu od cca 200metara, a bitno je spomenuti i neposrednu blizinu poznate slastičarne “Kup”.

U blizini stambene zgrade je lijepo uređen park za djecu i teren za nogomet. Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojen stambenim zgradama i većim parkingom.

Sadržaj:
Iz predsoblja na desno je omogućen pristup u kupatilo, lijevo u kuhinju, a ravno u dnevni boravak.

Standard:
Centralno grijanje iz Toplana. Vanjska i unutrašnja stolarija drvena. Laminat u dnevnom boravku, kuhinji i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu. Gusani radijator. Interfon. Blindo vrata.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!


NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 055p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Lava Tolstoja

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 34m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1984

Godina zadnje adaptacije: 2013

Sprat: Pr/4

Sadržaji nekretnine
Podrum
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor