Dobrinja, Esada Pašalića

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Dobrinja

Funkcionalan četverosoban stan dvostrane orijentacije sa balkonom na četvrtom spratu, Dobrinja 2

1 3 77m2

Opis nekretnine:
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se četverosoban stan uknjižene površine 77m2 na četvrtom spratu stambene zgrade u naselju Dobrinja. Pozitivne karakteristike ove nekretnine su funkcionalan raspored prostorija, dosta prirodne svjetlosti s obzirom na dvostranu orijentaciju (Istok- Zapad) kao i blizina glavnog Dobrinjskog šetališta sa svojim pratećim sadržajima.

Osim redovnog održavanja i ugrađivanja novih ulaznih protuprovalnih vrata u nekretninu nije bilo dodatnih ulaganja, tako da je adaptacija budućim vlasnicima omogućena u skladu sa vlastitim preferencijama.

Stambena jedinica posjeduje ostavu unutar stana tako da odlaganje neće prestavljati problem budućim vlasnicima. Nekretnina posjeduje balkon istočne orijentacije sa neometanim pogledom na zelene površine. Ova nekretnina je zbog dispozicije prostorija i lokacije idealna za porodični način života.

Stambena zgrada je izgrađena 1983. godine u planski građenom naselju i odlikuje se kvalitetnom gradnjom te centralnim grijanjem što čini stan ugodnim za boravak i pruža potpuni komfor budućim vlasnicima.

Lokacija:
Stan se nalazi na četvrtom spratu stambene zgrade u ulici Esada Pašalića, naselje Dobrinja 2. Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.
U radijusu od samo 100 metara nalaze: tržni centar Konzum, pijaca, pošta, banke, apoteke te mnogi drugi sadržaji neophodni za svakodnevni život. Ispred stambene zgrade je lijepo uređen park za djecu.

Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojen stambenim zgradama i velikim parkingom.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 50 metara od zgrade. Redovna trolejbuska linija Dobrinja – Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta. Ispred stambene zgrade se nalazi dovoljno parking prostora.

Sadržaj:
Pristup svim prostorijama je iz ulaznog predsoblja. Ravno se pristupa u dnevni boravak i toalet. Na desno u kuhinju i trpezariju. Iz trpezarije desno se pristupa u spavaću sobu3. Na lijevoj strani od ulaznih vrata se nalaze spavaće sobe 1 i 2, ostava i kupatilo. Izlaz na balkon je iz dnevnog boravka.

Standard:
Centralno grijanje Toplane. Aluminijski radijatori. Unutrašnja i vanjska stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama i trpezariji. Vinas pločice u kuhinji, ostavi i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu, toaletu i na balkonu. Interfon. Ostava. Blindo vrata. Balkon.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 074p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Esada Pašalića

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 77m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1983

Godina zadnje adaptacije: 2009

Sprat: 4/4

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Podrum
Blindo vrata
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor